Gönül sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 20:38

Migros Sanal Hızlı Market'ten sipariş verdim ve ürünler gelince de her insan gibi sırayla yerleştirmeye başladım. Fark ettim ki elime aldığım Eti Karam 60gr. Bitter Çikolata paketi kapalı olduğu halde eksikti. Yani içinin bir kısmı boştu elime alınca önce eridi sandım ama maalesef eksik paketlenmişti! Bunun yanlışla olduğunu düşünüyorum ama ben bir tüketici olarak bunları yaşamak şu an zaman kaybetmek zorunda değilim. Ve muhatap bulamamaktayım. Migros'a bağlanmak kolay değil ancak yazarak iade de çalışmıyor şu an sistem bekletiyor şikayet edemiyorum. Ancak asıl sorun bence Eti Karam şirketinin paketleme sürecinde ya da Migros fark etmeden yenilmiş açılmış sonra geri yapıştırılmış çikolata yolladı belki de bilmiyorum ama acilen sorunun düzgün şekilde çözümlenmesini hem Eti markasından hem de Migros markasından hızla talep ediyorum! Durum videoda göreceğiniz gibi paketi de özellikle açmadım ki incelesinler.
Teşekkürler.

02 Ağustos 2024 20:42

Eti müşteri hizmetlerini aradım ancak akşam 19:00 sonrası çalışmıyorlarmış sesli mesaj bıraktım durumu anlattım belki geri dönerler. Migros'a da müşteri hizmetlerine arayarak ulaşıp durumu anlattım beni geri arayacaklarını söylediler bekliyorum.

02 Ağustos 2024 22:25

@Migros beni aradı ve değişim yaptı. Ürünü gelen kurye ile kamera eşliğinde açtım ve hatanın @Eti kaynaklı bir eksik ürün paketleme olduğunu anladık. Videoyu ekliyorum. Eti den herhangi bir dönüş almadım henüz. Etinin başka ürünlerinde de bu tarz sorunlar olduğunu görünce güvendiğim bir markanın bu problemi açıkçası beni üzdü. Umarım kendilerine bir çekidüzen verirler ve markayı sevenlerin güvenini yeniden kazanırlar.

03 Ağustos 2024 12:28

Hata tamamen Eti Markasına Aittir. Halen bir özür ya da telafi yapılmamıştır.

03 Ağustos 2024 13:33
eti-gida-eti-karam-60gr-bitter-cikolata-siparisim-paketi-kapali-ama-ici-eksik-2.jpg
eti-gida-eti-karam-60gr-bitter-cikolata-siparisim-paketi-kapali-ama-ici-eksik-1.jpg

@Eti destek ekibinin Instagram dan bana verdiği cevapları ekliyorum. Şaka gibi özür dilemek yerine komut veriyorlar! Üstelik açık açık video ve detaylı açıklama yaptığım halde! Bir daha asla bu marka ile işim olmaz meğer onca zaman Türk markasına güvenmemiz hataymış. Ürünlerinin ve hatalarının arkasında durmak yerine konuyu kapatmak için ne yazdıklarının nasıl bir üslup kullandıklarının farkında değiller.

05 Ağustos 2024 09:20 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

05 Ağustos 2024 10:17

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

05 Ağustos 2024 12:10

Eti sabah arayıp sorunu dinleyerek yaşanan olumsuzluk için özür diledi. Benden videoları ve çikolatayı Migros'a teslim ettiğim için sipariş numarasının istedi. Araştırıp döneceklermiş.

30 Ağustos 2024 11:31

Halen herhangi bir özür ya da hata telafisi yapılmadı. Artık bu saatten sonra da güvenilmez bir marka oldukları belli oldu. Bir daha asla Eti markası ne kullanırım ne de çevreme kullandırırım. Halen bu umursamaz tavırlarına inanamıyorum.

Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Eti Gıda Yarım Ve Bozuk Çıkan Çikolatalar

07 Aralık 2023 12:23
Eti Gıda Yarım Ve Bozuk Çıkan Çikolatalar

Büşra
15 Kasım 2024 16:49
Küflü Çikolata İle Hayal Kırıklığı
Tahiroğlu sonuçtan hiç memnun değil

Tahiroğlu
18 Ekim 2025 13:11
Aldığım Eti Karam Bitter Çikolata Bozuk Ve Dağılmış Şekilde Çıktı, Mağdur Oldum
aldigim-eti-karam-bitter-cikolata-bozuk-ve-dagilmis-sekilde-cikti-magdur-oldum-4.jpg
aldigim-eti-karam-bitter-cikolata-bozuk-ve-dagilmis-sekilde-cikti-magdur-oldum-1.jpg

22 Eylül 2025 17:41
Sibel sonucu yetersiz buldu