Esteworld ile ilgili

Verda sonuçtan çok memnun

Esteworld Bahçelievler Hiç Memnun Kalmadım

Verda
Verda 25 Mart 13:56

Tonla para ödeyip, ilgi alakanın sıfır olduğu, sözde kurumsal yer. Lazer epilasyon işlemi için piyasanın en az 2 katını ödeyip tüm vücut 8 seans satın aldım. Sırf işlemi yapan görevli s*** hanım için buldum bu kliniği. Bir arkadaşım önerdi. Ben de gerçekten çok memnun kaldım. İşlem yapan personelden yana hiç sıkıntım yok ama işletme vasat.

Ben 2 aydır randevu alamıyorum. Hafta sonu için randevuların dolu olduğunu söyleyip dönüş yapacaklarını iletiyorlar. Her hafta aradım bir kez dönen olmadı. Tabi daha önce aldığım seanslar çöp olmuş oldu çünkü aradan geçen 3-4 ay içinde tüyler eski haline geldi. Zor bela bugün randevu alıp gittim işlem yaptırdım. Sekreterler zaten aralarında konuşmaktan gelen müşterilerin yüzüne bile bakmıyorlar.

Seansım bittikten sonra yönetim katına çıktım ilgi ve randevu anlamında daha dikkatli olunmasını rica edecektim. Yönetimle görüşemiyorsunuz ne yazık ki. Onun için de randevu gerekiyor sanırım. Danışanı yani müşteriyi, başka işlemler satmak için her dakika arayacağınıza, satmış olduğunuz mevcut işlemlerle ilgilenin bence. Estetik vs için de düzenli arıyorlar. Size şu kadar indirim var estetik olmak ister misiniz diye. Bir şeyi satana kadar ilginiz ne yazık ki. Paramıza yazık!

Esteworld Logo
Esteworld04 Nisan 18:28
Verda
Verda16 Nisan 11:12

31 Mart

Esteworld Ataşehir Müşterilerine Gereken Önemi Vermiyor!

Este World Ataşehir Metropol Kliniği... Bu Kliniğe gelmeniz, onlar adına size yapılmış büyük bir lütuf! Sizi bekletirler, neden beklediğinizi ve ne kadar bekleyeceğinizi söylemezler! Çünkü onlara muhtaçsınız. Bankoda karşılayanlar sizi karşılayıp doğru bilgi vermek yerine sizi kaderinizle baş başa b...

11 Mart

Esteworld Altunizade Kliniği Epilasyon Mağduru

09.03.2023 tarihinde 14:15'te yüz bölgesi epilasyonu için gittiğim Esteworld Altunizade Kliniğinde yüzümde yanıklar meydana geldi. Randevu saatimden önce kliniğe geldim. 14:15 de olan kontrol randevumda yaklaşık 30 dakikaya yakın bir süre bekletildim. Z**** adında epilasyonumu yapacak kişi acele bir...

11 Şubat

Esteworld Tedavinin Faydasını Görmedim

Yaklaşık 6 ay önce yoğun saç dökülmesi şikayetiyle baş vurmuştum kliniğe kök hücre tedavisi gördüm herhangi bir faydasını görmedim saç dökülmem normalden daha fazla dökülmeye başladı ödediğim parayı helal etmiyorum! Faydasını görmüş olsaydım güzel bir yorum yazacaktım ama maalesef 👎

• profile
1 Destekçi

1 Yorum

Hamiyet
Hamiyet

Estevorld her bölümde ayrı titizlik ile çalışıyor. Gülay Ünal Hanım ın güler yüzü iş bitiriciliği mükemmel. Hem kendi bölümü hem diğer bölümlere tavsiye yönlendirmesi gerçekten çok yerinde. Teşekkürler