Ilkdunyam sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 20:49

Estemore güzellik merkezinde Dr. Hanıma botoks uygulaması için gittim. İki kaş arası için sorunum olduğunu kendisine ve randevu aşamasında yardımcılarına açıklamıştım. 15 gün sonra kontrolde havada olan kaşlarımın indirilmesine karar verdik. Uygulama yapıldı. Ama iki kaş arası asla bir düzelme olmadı. Yine 10 gün bekledik. Bugün birkaç mesaj sonrası alabildiğim 3. Kontrolde antikor oluşabileceği, o yüzden şu an bir şey yapmamanın daha doğru olacağını söyledi. 3.5 ay sonra işlem yaptığımızda açılır dendi. Peki ben şu an olmayan botoks için neden para verdim. Bana diğer botoks için ücret talebimiz yok gibi bir şeyde denmedi ve bu konu için yazdığım son mesaja da dönülmedi. Bana eksik bilgileriniz var dendi. Ben bilgi değil işlem rica ettim ve kendileri böyle bir konuyu ele bile almadılar. Alnınız botoks tutmuş dendi. Ben iki kaş arasında tutmuş bir botoks görmüyorum. Ücretimin hepsini kabul etmiyorlarsa da bir kısmının iadesini rica ediyorum. Olmayan, tutmayan botoks işlemlerinin arkasında durup ücret iadesi talep ediyorum.

Ilkdunyam
Ilkdunyam

Estemore ve doktor hanımdan hiçbir dönüş almadım. Özür dahi dilenmedi. Sanırım büyük para kazananlar için bizim ödediğimiz paraların değeri yok. Ama bir özür dahi dilenebilirdi. İstedikleri sonucu elde etmek için 2. Botoks suresini bekleyip tekrar para ödememi istemeleri bile büyük haksızlıktı. Verdiğim bir kuruşu dahi helal etmiyorum kendilerine.

Dr. Ersin Işılar Kötü Botoks Deneyimim

24 Temmuz 2023 11:59