Estethica Estetik Sonrası Beklenenin Uzağında Bir Deneyim

15 Şubat 2024 21:09

Merhaba, 3 Haziran 2023'te Ataşehir Estethica'da ameliyat oldum. Meme dikleştirme protezi, BBL ve karın germe ameliyatlarını takiben hastanede kalmam tam bir kabustu. Hastanede yalnızca ben vardım ve gece inşaat çalışmaları yapılıyordu. Hijyen ve özel hayatın gizliliği açısından hiç uygun bir ortam değildi. Psikolojik olarak çok zor günler geçirdim. Ameliyat sonrası göğüslerimde simetri bozukluğu ve sarkıklık oluştu. Ayrıca göğüslerimde şiddetli ağrılar mevcut ve silikonların zarar görmüş olabileceğini düşünerek endişeleniyorum. Karın germe işlemiyle doğum çatlaklarımın göbek deliği hizasına gelmesi beklenirken, hiçbir değişiklik olmadı. Karnımın yan taraflarında sarkık etler var ve BBL işlemi sonrasında da görüntüde bir iyileşme yok. Liposuction ve BBL işlemlerinde ne kadar yağ alındığı ve verildiği konusunda bilgi alamadım. Aylardır tedavi sürecimle ilgili olumlu bir cevap alamıyorum ve hastaneden dönüş alamıyorum. Diğer hastaların benzer şikayetlerini gördüm ve çok üzüldüm. Bu konuda ne yapabileceğim konusunda lütfen yardım edin.

profile profile profile

Yorumlar (13)

Semra
Semra

Çok geçmiş olsun benim yakınımda oldu su an yargı sürecinde

Uğur bey mi yaptı

Şikayeti Çözüldü

Talihsiz olayınıza çok üzüldüm bende meme büyütme sonrası silikonlarimin aşa düşmesi için gittim geldim hep derin kötü dediler derim sarksa meme başlarım da aşa düşerdi tamamen doktor hatası ama kimse Kabul etmiyor yasal süreç başlatacağım doktorunuz kimdi acaba

Tuba
Tuba

Ben de 2 yıl önce Uğur beye göğüs büyütme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Başlarda anlamadım oturacak vs dendi. Sonuç çok kötü oldu. Sol farklı sağ farklı, üstelik arada otoban geçecek kadar mesafe var. Hat yok. Revizyon istedim kabul etmediler, derimden kaynaklıymış yok derim inceymiş. Aşırı pişmanım keşke başka hastaneye ve doktora baksaydım.

Soylu

Aynı sorunları ben de yaşadım 8 ay oldu parayı alıp ameliyat yapana kadar ilgi alaka var sonrasında ilgilenen yok doktor bile bakmıyor meme dikleştirme ve karın germe ameliyatı oldum ikisi de rezil yatınca koltuk altıma düşüyor doktor kafasına göre büyük protez taktı öyle uygun görmüş karın germesi dikişler yamuk yanlarda fazlalık bırakılmış paranla rezil olmak bu olsa gerek ama ben sonuna kadar hakkımı arayacağım mağdur olmak ve psikolojiniz bozulmasın istiyorsanız estetica dan uzak durum randevu alıp 5 defa gittim doktor ameliyatta dendi bakmadılar 184 hattına şikayette bulununca biz bakamayız artık dendi her yere şikayette bulunacağım insan sağlığı bu kadar ucuz olmamalı dalga geçiyorlar resmen

Şikayeti Çözüldü

Asla dönüş sağlamıyorlar yok asistan izinli yok öyle böyle sürekli aynı şeyler aylardır gittim protezim sarktı dedim hep bahaneler şimdi 1.5 sene oldu telafi etmek isteyen yok daha da aşa düştüler paramızla rezil olmak bu demekmiş ama asla peşini bırakmayacağım

ZUHAL

Aylardır uğraşıyorum henüz olumlu bir dönüş çıkmadı, umudum giderek azalıyor bu nasıl bir iş ben neyin içine düştüm bilmiyorum.

ZUHAL

Çok teşekkür ederim. Ameliyat olduğum doktor ayrıldı hastaneden, hastane de ameliyat parası istiyor bu konuda uzlaşamadık henüz ve giden doktor gelip ameliyat edecek diyorlar bence hastaneyi araştırın doktordan çok.

Yudum

Kime oldunuz ben Uğur beye olacağım endişe ediyorum

Uğur beye oldunuz mu

ZUHAL

Doktorum o değildi, ama yine de hastaneden de şikayetçiyim, iyi araştırın derim.

Yudum

Merhaba kime oldunuz acaba benimde Uğur beye var randevum endişe ettim

Soylu

Her konuda ilgisiz hastane kasap gibi kesiyorlar paralarını alıp ilgilenme yok aylardır uğraşıyorum sorunlarımı söylüyorum doktor kafasına göre büyük protez takmış karın germesi de yamuk ve dikişlerim çok kötü kesinlikle güvenilmeyecek bir kurum sorununuz olduğunda ilgilenmeyecekler iyi deyip yol gösteriyorlar şaka gibiler

Rüya sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 15:12
Estethica Bbl Ameliyatı
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2023 17:14

09 Nisan 2024 15:54