Este Medical Group

• Çözülen
  • Videolu

Este Medical Group Welcome To Money

12 Ekim 2022

Bunların selam vermesi bile parayla, milleti habire saç lazerine yönlendirip serum veriyorlar 2 tane serumdan sonra ücretli almaya başlıyorsun daya babam parayı, hele bir organik dedikleri şampuanları var, iyi ki organik içinde bir nitrik asit yok, saç ekimi dahil hiçbir tedavi alınmaz.

Este Medical Group Este Medical İlgisizlik

16 Nisan 2022

Este medicalde 23.11.2021 tarihinde saç ekimim gerçekleştirildi. Bugün 5. Ay bitti. Hiçbir şekilde benimle iletişime geçmediler saçlarım çıkmadı aradığımda geri dönüş yapılmıyor. Saç ekimine 10 bin tl ücret ödedim sadece ekim yapılıp kendi imkanlarımla evime döndüm bir ilaç vitamin serum hiçbir şeki...

Este Medical Group Saç Lazeri Ters Etki Yaptı

25 Ocak 2022

3 aylık saç lazeri tedavisinde saçın tepedeki seyreklikler azalması ve kapanması için saç lazeri tedavisini yaptırdım hiç aksatmadan haftada 1 gün 40 dakikalık seanslara girdim evde bile sabah akşam verdikleri losyonu kullandım ve hiçbir sonuç alamadım, aksine dökülmelerim arttı.

Marka Profili

Este Medical Group bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Este Medical Group henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.