Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2024 11:49

Kendisini Uzman Psikolog & Yazar olarak tanıtan Esra Ezmeci'nin övgüyle bahsettiği ve doğal yağlardan elde edildiğini iddia ettiği Hürrem Parfüm'ü kendi internet sitesinden satın aldım. Koku kalitesine göre oldukça yüksek bir meblağ ödediğim parfüm siparişim elime ulaştığında, kokusunun çok kötü olduğunu ve ucuz parfümlerde hissedilen o kötü kokuya benzediğini fark ettim. Ayrıca, doğal içerikli olmadığını anladım. İnternet sitesinde 'iade et' butonunun olmadığını gördüm ve e-posta yoluyla iletişime geçtim fakat herhangi bir yanıt alamadım. Esra Hanım'a Instagram üzerinden özel mesaj göndererek durumu izah etmeye çalıştım ancak yanıt alamadım ve engellendiğimi keşfettim. Son çare olarak canlı yayında mesaj gönderdim ama yine yanıt alamadım. 'Ürünü iade edemiyorum, neden iade almıyorsunuz? Tüketici haklarına başvuracağım! E-posta gönderdim ama dönüş yapmadınız, e-ticarette bir ay iade süresi olduğunu biliyorsunuz, tüketici haklarına başvuracağım! Ayrıca tüm gönderdiğim e-postaları da haber yapacağım! Bu durumu kabul edilemez buluyorum ve hakkımı helal etmiyorum. Özel mesajlarım engellendi, objektif bir tutum beklerdim ancak bu beklentim karşılanmadı.' şeklinde bir yorum yazdım. Bunun üzerine başkaları da mağduriyetlerini yazmaya başladı. Daha sonra yaptığım yorumların silindiğini gördüm ancak ekran görüntüsünü almıştım. Bu durumdan şikayetçiyim ve herkesin bu durumdan haberdar olmasını, böyle kişilere para kaptırmamalarını istiyorum.

esra-ezmeci-urunleri-sahte-mi-4.pdf

Güler
Güler

Bende aldım hiç kokusu yok

Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2025 17:35
Essay (By Esra Ezmeci) Aldığım Ürün Kusurlu Ve İade Süreci Sorunlu
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Essay (By Esra Ezmeci) Kokusu Uçan Parfüm!

15 Nisan 2024 11:01
Essay (By Esra Ezmeci) Kokusu Uçan Parfüm!

Essay (By Esra Ezmeci) Satın Aldığım Parfümlerin Kalıcılığı Yok, İade Ve Para İadesi Talebim Var

22 Ağustos 2025 16:41
essay-by-esra-ezmeci-satin-aldigim-parfumlerin-kaliciligi-yok-iade-ve-para-iadesi-talebim-var-1.jpg