Ayşegül sonuçtan memnun

17 Mayıs 2023 13:27
Ayşegül'ün Teşekkür Mesajı
“Eskidji Bazaar Yönetim ekibine süreç boyunca göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim. Süreci güzelce takip edip başından sonuna kadar tarafsız davranılmaya çalışıldı. Müşteri memnuniyeti ve imaj korunmasını en yüksek derecede önemsediğinden dolayı memnun kaldık. Teşekkür ederiz.”

Eskidji Bazaar Yenibosna şubesinde yer alan Aras Bedding isimli mobilya şirketinden 26.04.2023 tarihinde 2 koltuk, 2 berjer ve 6 kırlentten oluşan koltuk takımı aldık. Teslim tarihi öncesinde 10 Mayıs günü eşim tarafından bu mobilya şirketi arandı ve ürünlerin durumu hakkında bilgi istendi. Satıcı önce böyle bir ürün satışının olmadığını sonra da ürünü yapmadıklarını ifade etti. Eşim elimizde faturanın olduğunu ve satıldığını söyleyip itiraz edince, 'Biz kontrol edelim, sizi daha sonra arayacağız' dediler. Sonra aradıklarında ise 'Evet, size ait ürün varmış ama yapılmamış' dendi. Biz 10 gün sonra evleneceğimizi söylediğimizde de 3 güne getireceklerini dile getirdiler. 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü teslim için gelen Aras Bedding nakliye personelleri takımı indirdi, takımı kontrol etmeye çalışınca 'Abla, vallahi fabrikadan aldığımız gibi getirdik. Bir sorun yok, biz bilmiyoruz' dedi. Halbuki takımın kırlent renkleri dahi yanlış gönderilmişti. 27.04.2023 tarihinde ürünü satın aldığımızda bizim yanımızda kendi çalışanlarını aşağılayan ve zor durumda hissettiren ve 'bakın bu nakliye ücretine gitmez ama neyse' diyen bir personel yüzünden Eskidji Bazaar yönetimine şikayette bulundum. İlgili mobilya yöneticileri eşimle konuştuğunda 'Yenge hanım kuruntu yapmış, biz işimizi doğru yaparız, siz şikayeti geri çekin, vallahi mobilyanız mükemmel olacak, asla bir sıkıntı çıkmaz' demişlerdi. Ve eşim adamlar söz verdiler. Öyle şey olur mu diye söylenince mecburen yasal hakkım olan şikayetimi çekmek zorunda kalmıştım. Bugün (17.05.2023) aradıklarında 'Ben kötü ürün yapmam, bir sorun yoktu, ne olmuş haberimiz yok' tarzı konuşan mobilya yetkilisini kendi yaptıkları ayıplı ürünü görmeleri için 'buyurun eve gelin, bakın' demek zorunda bırakan firma bizi zor duruma sokuyorsunuz. İade vermeyiz, asla her şeyi istediğiniz gibi gönderildi' demiştir. 10 gün sonra evlenecek olduğumuzu bilmelerine rağmen süreci uzatmak adına aramalarımıza cevap dahi vermeyen ve herhangi bir çözüme kavuşturmayan, müşteri güvenini zedeleyen ve Eskidji Bazaar ailesinin imajına zarar veren bu firmayı tüm yasal haklarımla şikayet etmek istiyorum. Eskidji Bazaar yönetimine de bir an önce bu noktada yardımcı olmalarını talep etmekteyim.

17 Mayıs 2023 13:09

Ürünleri eksik hatalı kırık ve uygun olmayan şekilde teslim eden, çözüm süresi içinde müşteri isteklerini göz ard eden, zamanı iyi kullanamayan ve müşteriyi zor duruma koyan şirket hakkında 6502 sayılı tkhk 8/1 ve 11 numaralı maddelerinden dolayı hem ayıplı mal satılması hem de aynı gün içinde ayıplı malın bildirilmesine rağmen herhangi bir düzeltme yapılmaksızın müşteriyi zor durumda bıraktıklarından dolayı gerek Tüketici Mahkemesi'ne gerek Ticaret Bakanlığına ilgili şirketi şikayet edeceğim.

17 Mayıs 2023 13:29
Eskidji Bazaar Yenibosna Aras Bedding Ayıplı Mal Gönderilmesi

Koltuk ve berjer durumları hakkında; Tüm koltuk ve berjerlerin sünger yapıları sert, sırt ve kol iskeleti ortalama diklikte, renginin Zen 01 ve ayaklarının koyu gürgen olması gerekirken; 1 koltuk süngeri çok yumuşak, ayak renkleri açık renk gürgen ip rengi siyah, rengi Zen 01 süngerler yumuşak ve koltuk sırtı yumuşamış, 1 berjer süngeri çok yumuşak sırt iskeleti ve kol iskelet ayrımı diğer berjere göre genişleme yapmış durumda ayakları hasarlı açık gürgen ayak renk Zen 01, 1 koltuk süngeri çok sert, gizleme vida düğmeleri ürüne çakılmış, ayak rengi koyu gürgen. İplik rengi koyu kahve, süngerler dolgun ve koltuk sırtı dik renk Zen 02 - istenmeyen renk- 1 berjer koltuk süngeri sert sırt iskeleti ve kol iskelet ayrımı diğer berjere göre dar. Ayaklar koyu gürgen renk Zen 02 - istenmeyen renk- 6 kırlent renginden 2 si Zen 03 ve 4 ü Zen 01 olması gerekirken 3 adet Zen 01 - 1 adet Zen 02. Bu bilgilendirmeler Aras Bedding satış danışmanına da iletildiği halde bir sonuç alınmamıştır.

17 Mayıs 2023 13:35
Eskidji Bazaar Yenibosna Aras Bedding Ayıplı Mal Gönderilmesi

Bize satış yapan ve sonradan istifa ettiğini öğrendiğimiz personelin bizim için bilgilenme amaçlı yazdığı notu da paylaşmak istiyorum

17 Mayıs 2023 14:58 (Şikayetten 1 saat sonra)
22 Mayıs 2023 10:38

Emine sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 22:53

01 Mart 2025 18:21
Yanlış Renk Ve Düzensiz Teslimat Şoku
Emre sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2024 16:25
Eskidji Bazaar Avcılar'da Mobilya Mağazasından Yaşanan Mağduriyet
Oya sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2024 02:10