Eshot 475 Numaralı Hattın Sefer Sıklığı Yetersizliği

Havin
07 Kasım 2023 20:31

475 numaralı Tınaztepe Üniversitesi- Halkapınar otobüsünün sefer sayısı hiçbir şekilde yeterli değil. Sabah erken saatlerde lise, üniversite öğrencileri, işe gidecek olanlar bu otobüsü kullanıyor. Fakat otobüs sefer sayısı o kadar az ki özellikle sabah 7.30-09.00 arası. Evimin önünden geçen bir otobüs olmasına rağmen ilk duraktan dolması sebebiyle sonraki duraklardan yolcu alınmıyor. Tınaztepe yönüne giderken sabah saatlerinde ben de otobüse binemedim. Şikayetim otobüsün her iki yönden kalkışıyla ilgilidir. Öğleden sonra olan vakitlerde yine öğrencilerin çıkış vaktinde 45 dakikada yapılan sefer yüzünden otobüs daha ilk duraktan dolmuş oluyor. Belli saatlerde en azından 20 dakikada bir yapılan bir sefer olsa birçok kişi için iyi olmuş olacak. Kış zamanı zaten yollar hava şartlarından dolayı ekstra sorun yaşatıyor. Hava yağmurlu olduğu takdirde yine dolmuş olacak bir otobüs yüzünden gideceği yere geç kalan birçok insan var. Sebebi yine sefer sıklığının azlığı. Otobüs güzergahı yeni oluşturulan bir güzergah değil. Yıllardır belli hatların oluştuğu bir yol. Şikayetlerim yine başka mercilerden her zaman olduğu gibi sefer sayılarının yeterli olduğu söylenerek dikkate alınmıyor.

Eshot 475 Hattının Yetersizliği

05 Ekim 2023 13:35