Kasım sonuçtan hiç memnun değil

Esgaz Gaz Açma Keyfiyeti

Kasım
12 Ağustos 2023 10:30

Saat 9- 11 arası doğal gaz açacak Esgaz görevlisi saat 8 de gaz açmak için beni arıyor telefona bakmadığım için de gaz açma iptal oldu tekrar randevu alın diye mesaj gönderiyor.
Gaz açacak görevliyi arıyorum açmıyor.
Sonra geri dönüp pazartesi için tekrar randevu alın diyor.
Çağrı merkezini aradım görevli hanımefendi en erken salı günü randevu alabileceğimi söylüyor. Gaz açan görevlinin pazartesi için randevu alabilirsiniz dediğini söyleyince bana bağırıp hoş olmayan bir şekilde konuşmaya başlıyor.
Saat 9 -11 arası gaz açılacak diye mesaj geliyor neden saat 8 de aranıyorum?
Çağrı merkezi görevlisi gelmeden 1 saat önce aramaları gerekiyor diyor. Böyle bir şey de yok. Çünkü daha önce 9-11 deyip 9:30 da aradıkları oldu.
Eğer Esgaz kurumsal bir firma ise Gaz açma işleminin ve müşteri memnuniyetinin bir adet gaz açma görevlisinin keyfiyetine bırakılmaması gerekiyor.
Aradık açmadınız tekrar randevu alın demek bu kadar kolay olmamalı bir esnekliği olmalı aynı gün içinde müşteri ilgili gaz açma saatleri içerisinde geri araması şartıyla müşterinin gazı açılmalı. Zaman yetişmiyor bahanesi olamaz gaz açma görevlisinin bir günde kaç kişinin gazını açacağı belli ben sonradan ilave olmuyorum ki. Zaten o gün içerisinde benim gazımı açacaktın. Müşteri memnuniyeti resmen sıfır.

profile profile

Rıdvan

Aynısı bugün başıma geldi sizi aramışlar en azından beni aramadılar bile kargo görevlisi gibi çıkmış gitmiş

15 Eylül 2023 13:40
Palgaz Randevu Saatine Uymuyor, Mağdur Ediyor!
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 13:15

26 Eylül 2023 17:27