Nebahat sonuçtan hiç memnun değil

Esenyurt Veteriner Polikliniği İhmalkar İlgisiz Tavır

30 Eylül 2023 13:54

Bugün akşam can yoldaşım oğlumun pirelendiğini fark ettim akabinde bu ticarethaneye götürdüm. 10 gün önce dış parazitini kendileri yapmışlardı.

Şu an üzerinde pire olduğunu bu durumla alakalı bana nasıl destek olabileceklerini sordum. Aldığım cevap ❕pirelerin benim oğlumu bir süre daha yemesi gerekiyormuş 😡 ondan sonra pireler kendiliğinden dökülüyormuş şu an herhangi bir müdahale yapamazlarmış.

İlk defa başıma gelen bir pirelenme vakası değil. Bundan önceki pirelenme vakasında veteriner kliniğinde alternatif çözümler üretilmişti ve kolaylıkla çözüme ulaşmıştık.

Alternatif çözümleri orada çalışan veteriner hekime söylememe rağmen hala pirelerin oğlumu yemeye devam etmesi ve hiçbir tedavi uygulamadan klinik adı altında hizmet veren ticarethaneyi terk ettim.

Gerçek bir veteriner kliniğine götürdüm ve şu anda pirelerimizden kurtuluyoruz çok şükür bin şükür🙏.
O kadar üzülüyorum ki evlatlarımızın bu tüccar zihniyetli insanlara mecbur bırakıldığı için.

7:24 açık sürekli hekim bulunduruyor diye güvenerek evime yakın diye tercih etmiştim.
7 yıldır beraberim oğlumla deneyimsiz, geçmişte tedavi süreçleri yaşamamış bir anne değilim bunu da belirtmek istedim.

Ece
Ece

Merhabalar bende kısırlaştırma yapacağım yavruma fakat araştırma yapıyorum Esenyurt'ta sizin bildiğiniz var mı en iyi veteriner hekimi tereddüt ve korku içerisindeyim:(

16 Kasım 2023 14:12

29 Aralık 2024 04:06
Gençvet Veteriner Kliniğinde İhmalkarlık Ve Kayıp
Seray sonuçtan hiç memnun değil

Petra Veteriner Kliniği Köpeğim İç Dış Parazit Aşısı Oldu 3 Saat Sonra Can Verdi

19 Şubat 2024 11:38