22 Aralık 2023 15:21

10.12.2023 tarihinde sahibinden satılık olarak ilan edilen bir eve bakmak üzere ilan sahibiyle iletişime geçtim. Telefonu açan kadın, evi görmemiz için bizi bir konuma davet etti. Belirtilen konumda, sahibinden satılık ev beklerken, bir gayrimenkul şirketiyle karşılaştım. Kadın beni oraya yönlendirmişti. Ev bana uygun gelmedi ve başka bir ev göstermek üzere başka bir gün tekrar gelmemizi istediler. 17.12.2023 tarihinde gösterilen evi beğendim ve evin herhangi bir eksikliği olup olmadığını sordum. 'İskanı var' yanıtını aldım. Ancak, akşamüstü aceleyle tapu gösterilmeden sözleşme imzalatıldı. Ertesi gün tapuyu görmek istediğimde, tapuda sorunlar olduğunu ve evin iskanının olmadığını Esenyurt Belediyesi'nden öğrendik. Bu yüzden evi almaktan vazgeçtik. Sözleşme imzalarken 2.500 TL elden, 5.000 TL'yi banka yoluyla ödemiştim. Paramı geri alamadım ve üstüne 40.000 TL hizmet bedeli talep edildi. Evleri görmeye gittiğimizde, bizden sonra başka müşteriler getirilerek, doğru düzgün inceleme yapmamıza izin verilmeden, aceleyle ev satmaya çalıştılar. Maalesef böyle bir durumla karşı karşıya kaldık

Lara

Keşke o ilanı ve ilan verenleri de yükleseydiniz. Bu sahibinden de çok dümenler dönüyor. Güvenmesinler

Lara

Düşünüyorduk şimdi bu şikayetten sonra ilanlara da güvenmiyorum. Her şey beklerim insanlardan https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-sahibinden-satilik-2-plus1-110-m2-bahce-kati-krediye-uygun-acildir-1142072016/detay

Esenyurt Belediyesi Web Sitesinden Emlak Vergisi Ödemesi

29 Mayıs 2024 15:07