Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Uçuş Anonslarının Eksikliği Mağduriyet Yarattı

25 Aralık 2024 16:30

25 Aralık 2024 tarihli Ankara-Iğdır uçuşum vardı. Kontuarda işlemler bittikten sonra, güvenlikten geçip gate kapısına gitmek için ilerliyordum. Saat tam olarak 11:12'ydi ve hızlıca ilerliyordum. O sırada diğer uçuşların anonsları yapılıyordu. Art arda Iğdır gate kapısına gittiğimde kimseyi göremedim. Ekranda 'kapı kapandı' yazıyordu. Muhatap olacağım bir çalışan dahi yoktu. Başka bir uçuşun personeline sorduğumda, beni kontuara yönlendirdi. Danışmaya uğradım. Uçağa yetişemedim, kapı kapanmıştı ve anons dahi edilmedi. Bana verilen cevap, 'anons sürekli yapılacak diye bir şey yok' oldu. Benim okumam yazmam yok, yaşlı olduğum düşünülürse nasıl olacak, mağdur muyum? Kamera kayıtlarına bakabilirsiniz. Danışmadaki bayan, uçağın 11:02'de yolcu alındığını ve 11:12'de kapandığını söyledi ama hiçbir son çağrı anonsu yapılmadı. Yeniden bilet kesildi, Erzurum Havalimanı'na uçuş saati 19:35. Bu sürede diğer destinasyonlara olan uçuşlar için sürekli son çağrı isim anonsu yapıldı, Iğdır için yapılmadı. Şu an 6-7 saat boyunca mağdur oldum, hem maddi hem manevi. Böyle bir sorumsuz şirket görmedim. Umarım bunlar görülür ve bir dönüş veya düzenleme yapılır.

Ergin sonuçtan hiç memnun değil

İGA İstanbul Havalimanı Otopark Hatası Yüzünden Uçuşuma Yetişemedim

22 Aralık 2023 11:02
Ecehan sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2024 18:31
Üzeyir sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2023 16:17

21 Aralık 2024 12:27