M. Ali sonuçtan çok memnun

E-Şarj Hediye Bakiyem Neden Silindi?

E-Şarj Hediye Bakiyem Neden Silindi?
20 Aralık 2024 11:36
M. Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözülerek Hediye E-Şarjım tekrar bakiye olarak yüklendi. İlgilenen firma yetkilisine ve de müşteri hizmetlerindeki arkadaşlara teşekkür ederim.”

Peugeot Online üzerinden e-3008 satın aldım. Peugeot Genel Müdürlüğü tarafından arandım ve Bana 20 bin tl E-Şarj hediyesi olduğu, 444 8 333 numaralı E-Şarj müşteri hizmetlerini arayarak talepte bulunmam gerektiği söylendi. Bende arayarak talep oluşturdum. (Talep no: hb-03526) Ve sonrasında E-Şarj tarafından talebimin olumlu sonuçlandığı ve uygulama ya 20 bin tl nin tanımlandığı bildirimini aldım. E-Şarj uygulamasına girdiğimde 20 bin hediye bakiyenin tanımlandığını gördüm. Fakat yarım saat geçmeden tekrar uygulamaya girdiğimde 20 bin tl lik hediye bakiye yoktu, silinmişti. Hemen müşteri hizmetlerini aradım. Sebebini sordum. Bana yardımcı olamadığı gibi bilgide veremedi. Şaka gibi. Benim hesabıma tanımlanan hakkım olan bakiyeyi benim bilgim olmadan nasıl silersiniz. Bir açıklama istiyorum. Ve 20 bin tl bakiyenin tekrar tanımlanmasını istiyorum.

26 Aralık 2024 10:27

27 Aralık 2024 14:27 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sayın M. Ali D., Şarj krediniz yüklenmiştir, Biliglerinize sunar, enerji dolu günler dileriz. Saygılarımızla.

Yunus
08 Haziran 2025 09:42
Peugeot E3008 Kampanya Bakiyesi Hala Yüklenmedi Müşteri Hizmetleri Dönüş Yapmıyor

Eşarj E-şarj Hediye 20 Bin Tl Hediye Bakiye Sorunu Hk.

Bilge
16 Aralık 2023 23:54
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Hakkım Olan 20.000 TL Hediye Bakiye Tanımlanmadı

Cemal