Ergül Mobilya'dan Aldığım Koltukta Çökme Ve Kumaş Sorunları

02 Aralık 2024 09:54

Ergül Mobilya
Helenka koltuk takımını alalı 1 yıl oldu. Aldıktan 4-5 ay sonra koltuğun ortasında çökme, kenarlarında ise koltuğun kumaşı katlana katlana iz kaldı. Firmaya başvuru yaptık. Gelen teknik ekipteki arkadaş her şeyin normal olduğunu söyledi. Kendisine kumaşta dikiş hatası olduğu bile söylendiğinde kabul edilmedi. Singer de oluşan çökme kumaşta boşluk oluşturdu ve kumaşta katlama izleri kaldı. Firma tarafından gönderilen teknik servisteki görevli koltukların fabrikasyon halde olduğunu, bir hata olmadığını, mağazadaki ürünlerle aynı olduğunu söyledi. Mağazaya giderek evimdeki ürünü karşılaştırdım. Ancak evimdeki ürünle mağazadaki ürün arasında fark çıktı. Mağazadaki üründe evimdeki koltuk gibi şeklinin aynı olmadığı, mağazadaki de çökme olmadığını gördüm. İlgili görevlilere sorduğumda koltuğa oturduğunuz için kullandığınız için normal bir durum dediler. Bende koltuğu oturmak için aldığımızı süs olarak almadığımızı söyledim. Kendilerine koltuktaki hatanın giderilmesi çöken yerlerin teknik olarak güçlendirilmesini istedik. İlk kurulumdaki resmini gösteriyorum farkı görmeleri için kabul etmiyorlar. İlgilenmediler ve çekip gittiler. Madem ilgilenmiyorsanız neden 2 yıl garanti veriyorsun? Koltuğu kullandığım için çökme olur deniliyor ne yapayım koltuğu süs olarak kenarda mi tutayım? İvedilikle gereğinin yapılması aksi halde kanun yollarında hakkımı sonuna kadar arayacağımı bildirmek isterim.

Senanur sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2025 16:04
koltuk-takiminda-surekli-sorun-ve-yetersiz-servis-sonrasi-magduriyet-1.jpg

02 Kasım 2023 10:35

05 Şubat 2025 19:57
Ergül Mobilya'dan Aldığım Koltuklar Çöktü Ve Renk Değiştirdi!
Osman sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 15:56

11 Eylül 2023 10:38