Burhan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 13:12

Ergül Mobilya Avcılar mağazasından 27.11.2023 tarihinde aldığım Doren koltuk takımının rengi farklı geldi. İlk aldığımız günden beri bu şikayetimizi bildiriyoruz. Birçok kez mağazaya gittik, her defasında anlayış gösteriyorlar; ancak artık telefonlarımızı da açmıyorlar. Hala bir sonuca varamadık. Bu mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini ve istediğimiz renkteki koltuklarımızın teslim edilmesini istiyoruz.

28 Ocak 2024 15:17

Ergül Mobilya Avcılar mağazasından 27.11.2023 tarihinde aldığım Doren koltuk takımının rengi farklı geldi. İlk aldığımız günden beri bu şikayetimizi bildiriyoruz. Birçok kez mağazaya gittik mağaza müdürü tekin bey ve rengin farkı geldiğini tespit etmesi gereken ismail bey birbirleri üzerine atarak geçiştirmeye çalışıyorlar ne zaman yetkili birine ulaşıp sorunu anlatsak 15 gün öteliyorlar mağazaya gelmenize gerek yok telefondan bilgi alın diyorlar ancak telefonlarımızı da açmıyorlar. Hala bir sonuca varamadık. Bu mağduriyetimizin bir an önce giderilmesini ve istediğimiz renkteki koltuklarımızın teslim edilmesini istiyoruz.

1706444064146.3.jpg
1706444062164.1.jpg
16 Ocak 2024 07:50 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Ergül Mobilya Müşteri Hizmetleri

Burhan
Burhan
21 Ocak 2024 14:04

Merhaba Hala iletişime geçilmedi avcılardaki magazin ya gidip her defasında aynı şeyleri anlatıyorum bu seferde fabrika bilgi vermemiş deyip 15 gün daha attılar artık istediğim renk koltukların gelmesini istiyorum.

08 Kasım 2024 14:34
Ergül Mobilya'nın Teslimat Sorunu Ve İletişim Eksikliği
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 21:48
Niyazi sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 15:29

16 Eylül 2025 10:40