ERA Koleji'nde Burslar İptal Oldu!

18 Ocak 2024 13:34

ERA Koleji'nde kazanılan bursların iptali ve bu yılkı bursluluk sınavına okul öğrencilerinin kabul edilmemesi. Önceki yıllarda geçerli olan bursluluk hakkımız "Biz size daha çok indirim yaptık" söylemiyle iptal edildi. Aralık ayında indirimli olarak önümüze koyulan rakamda 99 bin+55 bin zorunlu yemek. Ocakta artmış rakamlar; tekrar gidip görüşmedim.
İnovatif okul, teknolojik okul diye çarşaf çarşaf reklam veriliyor. Bursluluk sınavının sadece akademik alanda değil yabancı dil ve özel yetenek alanlarında da yapılmasıyla övünülüyor. Ancak iki yıldır Bahçelievler ERA Koleji öğrencisi olan ve bu sınavlara girdiğinde muhtemelen yüzde yüz burs kazanacak olan oğlumun, sınava girme hakkı yok.
Hali hazırda ERA Koleji öğrencisi olanlar cezalandırılıyor mu? Sizinle yola çıkmış öğrencilerinizi ve velilerinizi ne kadar incittiğinizin farkında mısınız? Kendi öğrencilerinize yaptığınız bu haksız/hukuksuz muamele bir eğitim kurumuna hiç yakışmıyor.

profile profile
08 Şubat 2024 14:34 (Şikayetten 21 gün sonra)

Sayın velimiz; şikayetiniz Kurumsal İletişim Departmanımıza iletilmiştir. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla ERA Kolejleri

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Bahçelievler ERA Koleji-zorunlu Yemek/okul Ücreti Artışı

25 Aralık 2023 18:51
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

ERA Kolejleri Özel Okulda Burs Aktivasyonu Ve Ücret Politikaları Hakkında Şikayet

01 Ocak 2024 18:54
Levent sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 14:38

ERA Koleji Bahçelievler Fahiş Zam Oranı