ERA Göz Hastanesi'nde Ticarethane Tavrı Ve Fiyat Dayatması

13 Aralık 2024 11:55

ERA Göz Hastanesi gerçekten bir ticarethane gibi davranıyor. No Touch Laser için yapılan muayene ve tüm süreç 23 bin TL'ye mal oluyordu. Ancak muayeneden sonra gözün bu işlem için uygun olmadığı ve istenen sonucun alınamayacağı söylendi. Bunun yerine Lasik ameliyatını önerdiler ve fiyatı 35 bin TL'ye çıkardılar. Ne indirim vardı, ne de taksit seçeneği sunuldu; "Son fiyat bu" dediler ve dayattılar.

Ameliyatı yaptırmak istediğimde, Dr. A** E*** D***** cihazın arızalı olduğunu, tamir edilmeden randevu veremeyeceklerini söyledi. Biz de, cihaz yapıldığında aynı fiyattan ameliyat olacağımızı söyledik, ama bu talepleri de geçiştirip reddettiler. Belli ki cihazı tamir ettikten sonra, yılbaşından sonraki zamlı fiyatlarla işlem yapmayı planlıyorlar ve böylece daha fazla para kazanmaya çalışıyorlar.

Bu kurum kesinlikle hastane değil; insan sağlığını umursamayan bir ticarethane.

13 Aralık 2024 11:27

ERA Göz’de fahiş fiyat oyunu ERA Göz Hastanesi tam anlamıyla bir ticarethane! No Touch Laser için muayene ve tüm süreç dahil 23 bin tl fiyat verdiler. Muayeneden sonra gözün bu işlem için uygun olmadığını, tam sonuç alınamayacağını söylediler. Bunun yerine Lasik ameliyatını önerip 35 bin tl fiyat çektiler. Ne indirim var ne de taksit! “Son fiyat bu” diyerek dayattılar.

Ameliyatı yaptırmak istediğimizde, Doktor "A*** E*** D***" cihazın arızalı olduğunu ve cihaz yapılmadan randevu veremeyeceklerini söyledi. Madem öyle, cihaz yapıldığında aynı fiyattan ameliyat olmak istediğimizi söyledik. Bu talebimiz de bahanelerle reddedildi. Açıkça belli ki cihaz tamir edilene kadar oyalayıp yılbaşından sonraki zamlı fiyatlarla ameliyat yaparak daha fazla para koparmayı hedefliyorlar.

Bu kurum hastane değil, resmen insan sağlığını hiçe sayan bir ticarethane.

Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Era Göz Hastanesi Yüzünden Sağlığımdan Oldum

15 Temmuz 2023 11:26
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Ameliyatı Sonrası Göz Bozukluğum Geri Döndü, Çözüm Bekliyorum

24 Ekim 2025 12:59

Era Göz Hastanesi'nde Ekstra Ücret Ve Yetersiz Hizmet

25 Kasım 2024 11:49
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Hatalı Gözlük Reçetesi Ve İlgisiz Doktor Deneyimi

24 Ocak 2025 11:25