Epinsultan.com Ve Lidio Arasında Sıkışan Ödeme Sorunu

02 Aralık 2024 14:59

Epinsultan’da lidio kredi kartı ile yaptığım ödeme bakiye hesabıma yansımadı

02.12.2024 tarihinde Epinsultan adlı siteye lidio kredi kartı ödeme sistemi aracılığıyla bakiye yüklemesi gerçekleştirdim. Ancak, üzerinden 2 saatten fazla zaman geçmesine rağmen ödediğim tutar iste bakiyeme yansımadı.

Durumu site yetkililerine bildirdiğimde bana “lidio’yu arayın” şeklinde bir yönlendirme yaptılar. Bu yaklaşımı yanlış bulmama rağmen, lidio müşteri hizmetlerini aradım. Lidio tarafından yapılan inceleme sonucunda ödeme işleminin başarıyla tamamlandığı ve herhangi bir sorun olmadığı bilgisi verildi.

Epinsultan yetkilileri ise sürekli olarak “bize ödeme ulaşmadı, gecikme olabilir” gibi geçiştirici cevaplarla süreci uzatıyor. Bu durumda ödeme yaptığım lidio sistemi ve Epinsultan arasında mağdur durumda bırakıldım. Parasını ödediğim hizmetin karşılığını alamadım.

16 Aralık 2024 10:09 (Şikayetten 13 gün sonra)

Merhabalar Ödemenizin teknik bir sorundan dolayı aynı gün içerisinde sorunsuz bir şekilde eklendiğini ve kullandığınızı görüntülemekteyim. Yaşadığınızödeme sorunları için canlı desteğimizden daha detaylı bilgi talep edebilirsiniz. İyi günler dilerim. Epinsultan Destek Ekibi

Yunus sonuçtan memnun

01 Ağustos 2024 15:38
"Sorun aynı gün çözüldü. Teşekkürler."

28 Ağustos 2023 12:38

Yüklediğim Bakiye Hesabıma Geçmedi, Sorunum Çözülmüyor!

03 Kasım 20:28