Cansu sonuçtan memnun değil

Eofis Axis AVM - Fiyat Artışı

Cansu
16 Eylül 2024 15:13

E-ofis Axis AVM şubesine 5 gün boyunca ulaşmaya çalıştım, günde 2 kez aradım meşgul oldukları söylendi. Geçen yıl sanal ofis için 6480 TL ödedik. Bize sözleşme yenileneceğine dair bilgi vermediler, 2 ay öncesinden iptal edebileceğimiz hakkında bilgi vermediler. Şu anda kendi kendilerine 14.400 TL'den 12960 TL +%20 KDV bir ücreti kafalarına göre karar vermişler, bu ücreti kabul etmeyip iptal edersek 6 ayını ödemek zorundaymışız. Bunları sözleşmeye yazmışlar, ama size sözlü bir şekilde asla söylemiyorlar. Neden söylemediklerini sorduğunda, o zaman konuştuğunuz personel bilgi vermemiş olabilir diyorlar. Bu nasıl bir şey? Bu yıl için ücret hakkında indirim istediğin zaman, geçen yıl siz indirimden yararlanmışsınız ama şu an öyle bir indirim olmadığını söylüyorlar. Bu durumun çözülmesini istiyorum, bu ücreti kabul etmiyorum. Bir kere bile gitmediğim, hiçbir özelliğini kullanmadığım bir kez bile iletişime geçmediğim sanal ofisin 2,4 kat para artışı yapılıp 15.552 TL ödemek istemiyorum. Fiyat konusunda yardımcı olmazsanız iptal edeceğim.

27 Eylül 2024 09:46 (Şikayetten 10 gün sonra)

İlyas sonuçtan hiç memnun değil

Eofis Sanal Ofis Fiyat Artışı Ve Adil Olmayan Sözleşme Koşulları

İlyas
19 Şubat 2025 13:37
Adıgüzel sonuçtan hiç memnun değil

Eofis E Ofis Sanal Ofis Firmasından Şikayetçiyim

14 Ekim 2025 11:48

Sözleşme Bitimine 3 Gün Kala Orantısız Zam Ve Zorlayıcı İptal Prosedürleri

Alper
03 Eylül 2025 20:16
Ebbedev sonuçtan hiç memnun değil

Eofis Adres Değişikliği Nedeniyle Oluşan Mağduriyet Ve Ek Ücret Talepleri

Ebbedev