Şeymanur sonuçtan hiç memnun değil

English Home Tam Bir Fiyasko

Şeymanur
08 Haziran 2024 20:57

Yıllardır mağazanızdan yüklü alışverişler yapıyorum. Ürün resmini ya da videosunu çekip hediye alacağım kişilere gönderip teyit alıp alışveriş yapıyorum. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım, ta ki bugün Düzce merkez'de yeni açılan cadde English Home şubenize girene kadar. Girmez olaydım.

Ürün videosunu çektim, üründe herhangi bir müşteri ya da çalışan görünmüyor. Orada çalışan görsel sorumlusu kadın Bahar, onca insanın içinde beni rencide etti. Hayatım boyunca hiçbir yerde böyle bir saygısızlık görmedim.

Hem alışverişe gidip hem de personel tarafından saygısızca azarlanmak, nasıl personel seçtiğinizden haberiniz olmaması son derece üzücü.

Sosyal medyada boy boy video ve görseller çekilip paylaşılıyorken personelin beni aşağılaması ciddi anlamda büyük bir problem. Lütfen bana dönüş yapın.

11 Haziran 2024 08:09 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur, En kısa sürede size geri dönüş yaparak sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

12 Temmuz 2024 14:35

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 18:56
English Home Müşteri Hakları Yok Sayılan Bir Deneyim

24 Mart 2025 23:42

09 Ocak 2025 19:32
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 17:43