Amine sonuçtan hiç memnun değil

English Home Elysium AVM Mağazası

21 Mart 2024 14:07

English Home online mağazasından 11.03.2024 tarihinde sipariş verdim. Aldığım ürünlerle birlikte hediye paketi ekleme seçeneği olmadığı için Elazığ Elysium AVM mağazasından ücret karşılığında 3 adet hediye paketi almak istedim. Kasiyer, tanesi 15 TL olduğunu söylediğinde, hediye paketi yerine 3 adet karton poşet almak istedim. Ancak ödeme yaptığımda hem hediye paketlerinin hem de poşetlerin ücreti alındığını gördüm. İşlemi iptal etmelerini ve sadece poşetleri ücretlendirmelerini istediğimde, mağaza müdürü, hoş olmayan bir tavırla, böyle bir uygulamalarının olmadığını belirtti. Bana hediye paketlerinin ücretine karşılık poşet verdi ve işlemi iptal etmedi. Ürünlerin fişini de vermedi. Öncelikle mağaza müdürü olmak üzere, 21.03.2024 tarihinde gündüz çalışan tüm personelden şikayetçiyim. English Home firmasından durumun telafisini bekliyorum.

06 Ağustos 2024 13:23 (Şikayetten 4 ay sonra)
Amine
07 Ağustos 2024 16:44

Sorunum çözümlenmediğini yaklaşık 4 ay gibi bir süre sonra English Home müşteri hizmetleri tarafından yaşanan olaydan ötürü üzüntüleri dile getirilmiş olup çalışan personel e gerekli uyarıların yapılacağı tarafıma iletilmiştir.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
15 Aralık 2024 17:39
Dilruba sonuçtan hiç memnun değil

Dilruba
01 Ekim 2024 14:29
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Fazla Poşet Ve Hediye Paketi Ücreti İle İlgisiz Mağaza Çalışanları

Adem