22 Ağustos 2024 23:40

English Home'dan aldığımız çay makinesi 1 ay olmadan paslandı. Aldığımız mağazaya götürdük, teknik servisin görmesi gerekiyor dediler. 1 hafta sonra eve bir kargo geldi. Bizim paslı çaycıyı sözde temizlemişler, aynen duruyor. Paslar tekrar müşteri hizmetlerini aradık, bir sonuç elde edemedik. Biz ürünün iadesini talep ediyoruz. Umarız kısa sürede mağduriyetimiz çözülür.

23 Ağustos 2024 13:40 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur, En kısa sürede size geri dönüş yaparak sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

23 Ağustos 2024 13:45

Merhaba Değerli Müşterimiz, Şikâyetiniz ile ilgili sizlere destek olmak ve bilgilendirmek için iletişime geçmek istedik, ulaşamadık. Sizler ile tekrardan iletişime geçeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

25 Ekim 2024 13:18

Esen sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 13:13
Tugba sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 18:42
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2025 13:49
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Paslanan Çay Makinesi İçin İade Ve Değişim Talebim Karşılanmadı

28 Mayıs 2025 16:02
Evren sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 18:21