The sonuçtan çok memnun

Emorpi'den Sipariş Takibi Ve İade Sorunu

25 Aralık 2024 19:49
The'nin Teşekkür Mesajı
“Kendileri bizzat ulaşıp durumu açıkladılar. Sorunum çözüldü. İlgileri için çok teşekkür ediyorum”

Emorpi sitesinden alışveriş yaptım fakat siparişin takibi yapılmıyor. WhatsApp hatlarına ulaşılmıyor. İnsta gram üzerinden yılda bir dönüş yapıyor. Sözde hafta başında ürün kargoya veriliyordu. 1 ay önceden falan vermek lazım galiba siparişi. Kargoya verilince takip no atın dedim, ona bile dönüş olmadı. İade isteyeceğim ama onun da üstüne çökülür diye korkuyorum alışveriş yaptığının kanıtı nerede diye. Hadi baskıyı sen yapıyorsun uzun sürüyor anladık. 1 haftada 2 parmaklık bir baskı basılamaz mı ya

25 Aralık 2024 19:59 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba, stok problemleri nedeniyle kargolarımızda bir süre gecikme yaşanmıştır. Bu durumla ilgili müşterilerimize bilgilendirme yapmış olmamıza rağmen, gözden kaçmış olabileceğini anlıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz!

26 Aralık 2024 20:28

Merhabalar, tekrardan yazın demenize rağmen hala daha bir dönüş olmadı. Bu stok sorunu siparişim sözde 23 Aralık pazartesi kargoya verilecek derken yoktu da ürün çoktan elime ulaşmış olması gerekirken mi oldu? 26sına yetişir diye düşünerek 18inde verdim siparişi. Bu kadar uzun süreceğini bilsem kendim sweatshirt alıp herhangi bir reklamcıda da yaptırabilirdim. Lütfen iademi sağlayın. Sipariş numaramı ve bilgilerini görüyor olmanız lazım.

26 Aralık 2024 20:41

Kendileri bizzat ulaştı. Sorunumu çözdüler çok teşekkür ediyorum

26 Aralık 2024 20:43

Alperen sonuçtan memnun