Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Marmara Forum Emo Optik Ürün İade Sorunu

23 Temmuz 2024 10:53

Marmara Forum Emo Optik'ten ürün koruma bandı takılı halde satın aldığım gözlüğü ertesi gün mağazadan iade talep ettim. Kullanılmamış ve ürün koruma bandı üzerinde takılı gözlüğü iade alamayacaklarını değişim yapabileceklerini söylediler. İnternet sitesinde 14 gün içinde ürün koruma bandı takılı ise iade yapılabileceği yazıyor.
Satın almanın ertesi günü iade için gittiğimiz Marmara Forum AVM Emo Optik yetkilileri ürün iade almadılar. Konu ile ilgili işlem yapılmasını ve iademin gerçekleşmesini talep ediyorum.

23 Temmuz 2024 11:55 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ezgi
Ezgi
23 Temmuz 2024 13:55

"Online web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde gözlüklerin hepsi turuncu kilit ile gönderilir. Alıcı ürünü beğenmez ya da herhangi bir durumda iade etmek isterse iadesi turuncu kilit takılı olması koşuluyla iadesi kabul edilir." demişsiniz. Benim aldığım gözlükte de turuncu kilit takılıdır. Dolayısı ile iade etme şartları sağlanıyor. Kanunen de tüketici olarak hakkım olan iade işleminin kabul edilmesi gerekmektedir. CİMER ve Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet başvurularım yapılmıştır. Hafta sonu da pankart hazırlayarak Marmara Forum da bulunan dükkanınızın önünde eylem yapacağım.

25 Temmuz 2024 14:37

Evet. Online web sitemiz üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli bu yazılan metin. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması hakkında Kanun mağazada yapılan satışlarda tüketici ürünü görerek ve gözden geçirerek aldığı için cayma hakkı tanımamıştır. İyi Günler Dileriz.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 15:53
Emo Optik İade Kabul Etmemesi

Gözlük İadesinde Yaşanan Belirsizlik Ve İletişim Sorunları

08 Temmuz 2025 10:17
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Emo Optik'te Web Sitesi Ve Mağaza İade Koşulları Çelişkisi

13 Ekim 2025 14:56
Emo Optik'te Web Sitesi Ve Mağaza İade Koşulları Çelişkisi

29 Temmuz 2023 21:29
Bengül sonuçtan hiç memnun değil

Bengül
25 Mayıs 2024 16:12