Emniyet Genel Müdürlüğü Kastamonu Tosya Hasan Arkı (Doğanay Kuruyemiş Önü) Çıkışı Hız İhlali

31 Ekim 2023 21:0924.256

İstanbul istikametinde, Kastamonu Tosya ilçesi Hasan Arkı (Doğanay kuruyemiş önü) çıkışı 28.10.2023 tarihinde 92 km hızla şehir halinde iken, hızdan dolayı ktk 51/2-a maddesi gereğince 951 TL ceza tutanağı tebliğ edildi. Ceza kesilen yol meskun mahal değil... Bu yolları her ay gidip gelmekteyim. Yolda hız sınırı 90 km/s... Kanun maddesi " hız sınırlarını + %10 dan +%30 a kadar aşmak" değil mi? Bu ceza normal değil! Normal yolumuza giderken sadece 307 metre için birden bire karşımıza "tuzak" gibi ortalama hız tespiti kolidorları insanları mağdur etmektedir. Buradan mağduriyetimin giderilmesini arz ederim.

Yener
6 Şubat 2024 13:12
Eki aç

Yoldaki 90 km hız sınırı tabelalarından biri. 307 metrelik "hız koridoru" ceza tuzağından başka bir şey değildir.

Yorumlar(27)

7 Temmuz 2025 17:57

05.07.2025 bana sa burada ceza geldi 2167 TL helal etmiyorum

3 Ekim 2024 17:24

Tosya hasan arkı çıkışında herkese ceza yazılıyor. Bana da şimdi geldi 3100 küsur. Hangi akıllı yazıyor neye göre yazıyor. Trabzon'dan İstanbul'a dönüyordum. Çok da dikkat ettim. 1200 km lik güzergahta burada ceza yazılmış. Kim yazmış niye yazmış detay yok. Devlet vatandaşına tuzaklama yapmaz. Yoldaki Uyarıların sınırları belirsiz. Bu yerle ilgili çok şikayet var. Demek ki bir sıkıntı var. Sanki devleti nefret ettirmek için birileri çalışıyor. İçişleri bakanlığı incelemeli

27 Ağustos 2024 09:44

Banada aynı ceza geldi 17.08.2024 tarihli 1506 TL memlekete gittiğimize pişman ediyorlar vallahi

26 Ağustos 2024 15:49

10dk önce mesaj geldi 1.506 TL ceza yatacak yerleri yok bunların henüz detay gelmedi yolda 90 ı geçmemeye çalıştım demek ki dalgınlığa geldi radar koyacağınıza Bolu tünelini halledin ceza yemeyen kalmamış

22 Ağustos 2024 10:08

Aynı nokta aynı ceza bence az bile yazmışlar kural var uymadım demek ki insanlık hali hayatın doğal akışına aykırı olmayan bir davranış 100 ile ceza yazılmış 1509 TL ben hiçbir şey diyemem hükümete veya yetkililere neden diyemediğimi kendim biliyorum devletin kolluk kuvveti görevi bu işi bu yasaların kendisine verdiği yetki ve görevi yerine getiriyor ve ben bunun için oy verdim yönetim anlayışını eleştirebilirim ama yasa ve kurallara uymam gerekliydi meclisin 3 te biri Karadeniz yol üzerinde ve bir otobanı dahi yok olsun ileride o da olur olana kadar bu şekilde kurallara uyacağız

19 Ağustos 2024 09:17

Bugün bize de bir ceza geldi. 95 km/h ile ceza kesilmiş. 90 km/h hız sınırı olan bir yolda %10 dan %30'a kadar aşmak yazıyor. Belirlenen hız limitini %10 aşmadan ceza kesilmesi nedir? Mahkemeye müracaat edeceğiz. Ceza kesilmesi için 99km/h - 117km/h arası hıza sahip olmak gerekiyor.

27 Temmuz 2024 16:21

Otoyol yapıp hız sınırı belirliyorsunuz ama otoyolun dibine yerleşim kurup satış yapanlar yüzünden hız sınırını dibe çekiyorsunuz ne biçim iş. Defedin hepsini yoldan uzağa insanlar yoluna rahat gidip gelsin.

1 Temmuz 2024 09:31

Hem gidişte hem gelişte aynı yerde ceza yazmışlar. Koşarak mı geçmemiz gerekiyor anlamadım.

16 Haziran 2024 19:22

Aynı yerde ceza yediğimi ben de şimdi öğrendim. Ceza tutanağı gelmedi daha. Neden ceza yediğim hakkında bilgi sahibi değilim.

11 Haziran 2024 23:05

Bende aynı yerde 17-05-2024tarihinde 91 km/s ile ceza yemişim aynı yerde mağdur olan arkadaşlar dan biri de benim

24 Nisan 2024 11:15

Aynı cezayı bana seçimden sonra aynı yerde yolladılar. Orada hız koridoru başlangıç bitiş nerede belli değil. 94 ile ceza göndermiş. Ln 100 olur anlarım 120 olur anlarım. 94 Allah'ınız kitabınız yok mu ne biçim insanlarsınız. Hikayeden millete ceza döşemek amaç

2 Mart 2024 21:40

Aynı yerde bende ceza yedim hiçbir uyarı koymadan yolun sağında küçük bir tabela zaten oda radar algılama mesafesinde 110 ile gelirken bir anda 82 ye düşemeden zaten çekiyor radar

28 Şubat 2024 21:13

Mağduruz Devlet insanlara bu şekilde sorumsuzluk yapmamalıdır bu yanlışa dur demeleri gerekir Buradan yetkili varsa bilgilendiriyoruz Gereken yapılmıyorsa yetkilide yok sorumluda yok demektir Başıboşluk vardır

23 Şubat 2024 02:05

Buradaki tüm yollarda tabelalar yetersiz ve koridorun nereden başlayıp bittiği, hız limitinin ne olduğu belli değil. Kırmızı ışıkta geçene, arabasını kaldırıma koyup bebek arabalı kadınları yolun ortasından geçirmek zorunda bırakana ceza olmaz, ama her kurala uyanlara böyle cezalar olur. Tüm yol boyunca ilçeler de dahil tüm hız limitlerine uydum, Bomboş yolda 110 ile giderken sırf hız limiti tabelası var diye 60km/s lere 50 lere düştüm, ama burayı anlamak mümkün değil, helal olmasın.

7 Şubat 2024 10:27

02.02.2024 tarihinde 96km ile ceza yemişim. Hız koridoru nasıl çalışıyor anlamış değilim. Yürüyerek mi geçelim burayı. Tabelalar yetersiz nerede başlıyor nerede bitiyor hız sınırı belli deği

6 Şubat 2024 18:18

02.02.2024 tarihinde bende bu tuza k radara düştüm. Karadenizin bu radarlardan çektiğini başka hiçbir bölge çekmemiştir. Doğuya gittim geldim. Radar namına bir şey yok. Ama karadenizde radardan geçilmiyor. Yazık günah:(

Davut
5 Şubat 2024 17:09

26.01.2024 tarihi ile söz konusu bu garip cezanın mağdurları arasına ben de dahil oldum. Ne acı devletimizin güvenlik birimini buraya şikayet olarak bildirmemiz, ancak ortada gerçek anlamda bir haksızlık var.

Ali
31 Ocak 2024 19:31

İyi günler aynı yerde aynı cezayı 09.10.2023 tarihinde babam Trabzon yönüne doğru giderken aynı cezayı yemiş şimdi de 29.01.2024 tarihinde İstanbul yönüne gelirken aynı cezayı ben yedim babamın aracı ile burası nasıl bir koridor dümdüz duble yol etrafta şehir merkezi veya okul, yaya herhangi bir insan çıkacak bir yol değil 90-110 arası yol gidiyoruz zaten araba 91 model Toyota burda biz 130-160 hızla zaten gitmiyoruz resmen para tuzağı bu yolda paramıza kast var herkes aynı yerde ceza yiyip duruyor Osmancık içinde bariz yerleşim yeri hiz siniri 70 ve daha yavaş geçiyoruz orada sorun yok ama bu yolda sürekli neden ceza yiyoruz göz göre göre buradaki art niyetin kaldırılmasını rica ediyoruz yazıktır günahtır 90la da ceza yenmez

8 Aralık 2023 11:23

02/12/2023 tarihinde aynı yerde aynı şekilde ceza yedim.

Emniyet Genel Müdürlüğü Hasan Arık Doğanay Kuruyemiş Önü Çıkış Cezası

17 Aralık 2023 04:184.106

İstanbul istikametinde, Kastamonu Tosya ilçesinde hasan arkı (doğanay kuruyemiş önü) çıkışında 21.11.2023 tarihinde 92 k...

3 Destek11 Yorum

Emniyet Genel Müdürlüğü Kanunsuz Ceza Tutanağı

10 Destek3 Yorum

Emniyet Genel Müdürlüğü Kanunsuz Ceza Tutanağı

12 Aralık 2023 13:372.535

İstanbul istikametinde, Kastamonu Tosya ilçesinde hasan arkı (doğanay kuruyemiş önü) çıkışında 08.09.2023 ve 10.12.2023 ...

1 Destek

Tümünü Gör
Emniyet Genel Müdürlüğü İhbarımı Dikkate Almayan Görevliler

Emniyet GenelMüdürlüğü İhbarımı Dikkate Almayan Görevliler

İlknur
Sokağa Dorse İle Tır Park Edilmesi Ve Görüşümü Engellemesi!

Sokağa Dorse İleTır Park Edilmesi Ve Görüşümü Engellemesi!

Barış
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaldırım İhlalinden Hayat Tehlikesi!

Emniyet GenelMüdürlüğü Kaldırım İhlalinden Hayat Tehlikesi!

Emniyet Genel Müdürlüğü Acil Lütfen Sesimizi Duyun!

Emniyet GenelMüdürlüğü Acil Lütfen Sesimizi Duyun!

Buket
Emniyet Genel Müdürlüğü  Gürültü Sorunu!

Emniyet GenelMüdürlüğü  Gürültü Sorunu!

Serkan
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Şube Görevini Neden Yapmıyor?

Emniyet GenelMüdürlüğü Trafik Şube Görevini Neden Yapmıyor?

Nail

Öne ÇıkanKonular