Eminevim Teslimatlarda İnsanları Oyalıyor,

26 Mayıs 2024 23:41

Eminevim projesinden araba almak için başvuruda bulundum. Teslimat günüm Aralık ayında idi. Elde olmayan sebeplerden dolayı bu aya kadar alamadım. Günü geçmiş olan teslimat talebimi Pazartesi günü, şube müdürü başta olmak üzere yetkili kişilere ilettim. Bu kadar zaman gecikmeli alıyorum, araba satın aldığım kişiye mahcup olmamak için teslimatımın 2-3 gün içerisinde yapılmasını talep ettim. Gerekli evraklar imzalandıktan sonra teslimat tarihini bekledim, en geç Perşembe'ye kadar verileceğini ifade ettiler. Nihayetinde bugün bilgi beklerken, ödemenin Pazartesi'ye kaldığını öğrendim. Eminevim sistemi bu kadar yavaş ve demode olduğu için hala bekletiliyorum. Ben bekleyebilirim ancak araç satın aldığım kişi beklemiyor. Mağduriyetimi anlatacak kimseyi de bulamıyorum. Anladığım kadarıyla Eminevim, çizgisinden sapmış, vaat edilen sorumlulukları yerine getiremeyen ve kurumsallıktan uzaklaşmış bir firma haline gelmiş. Bundan sonra Eminevim'in kapısından dahi geçmeyeceğim.

30 Mayıs 2024 09:32 (Şikayetten 3 gün sonra)

Mustafa T. iyi günler, başvurunuz Eminotomotiv Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Eminevim Aralık Teslimatını Gerçekleştirmedi Mağduriyet Yaşıyorum

30 Aralık 2024 10:39
Eminevim Aralık Teslimatını Gerçekleştirmedi Mağduriyet Yaşıyorum
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 13:40
Eminevim Süreç Yönetiminde Yaşanan Aksaklıklar
Melih sonuçtan hiç memnun değil

EminOtomotiv'de Teslimat Sorunları Ve İletişim Eksiklikleri!

21 Ocak 2025 23:25