28 Kasım 2024 13:02

Eminevim Şirinevler şubesine 3 yıl önce araba için üyelik yaptım. Ödemelerimi de hep araç olarak belirttim ve çekilişlere araç olarak katıldım. Ancak iş tahsilat yapılma zamanına gelindiğinde, 3. yılın sonunda eksik evrak olduğunu ve gelip imzalamam gerektiği söylendi. Sözleşme yapılırken defalarca temsilciye herhangi bir eksiklik ya da sorun çıkar mı diye sormama rağmen, 3. yılda eksiklik çıkıyor. Araç sahibi ile anlaşma sağladım ancak eksik evrak yüzünden teslimatta sorun çıkardılar. Müşteri temsilcisine hatalarını dile getirdiğimde, 'Ben sizinle ilgilenemeyeceğim' deyip şube müdürüne yönlendirdi. Kendi hataları olmasına rağmen, şube müdürünün dalga geçer gibi 'Evrakı siz genel müdürlüğe götürür müsünüz?' demesi ve üslupsuz tutumu hiç hoş değil. Her şubeye gittiğimde eksik bilgilerin verilmesi, teslimat aşamasında muhatap bulunmaması şirketin kalitesini göstermektedir. Her defasında teslimatın 2 gün içerisinde olacağı söylenmesine rağmen, iş o raddeye gelindiğinde süreçle ilgili net bilgi paylaşılmamaktadır. İş teslimata gelince şubede doğru düzgün muhatap bulunmamaktadır. Kesinlikle tam bir pişmanlık, boşa geçen zaman. Yaşattıkları mağduriyeti telafi için hiçbir şeyin yapılmaması şirketin kalitesini gösterdi.

profile profile
11 Aralık 2024 10:00 (Şikayetten 12 gün sonra)

Selma E. Hanım iyi günler, başvurunuz Eminotomotiv Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Eminotomotiv'de Çekiliş Sorunları ve Danışmanlık Eksikliği

05 Nisan 2025 19:46
Eminotomotiv'de Çekiliş Sorunları ve Danışmanlık Eksikliği

Eminotomotiv Sözleşme ve Hizmet Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

20 Ekim 2025 20:10
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2025 11:35
eminevim-teslimatinda-iletisim-eksikligi-ve-sozlerin-tutulmamasi-1.jpg