Halime sonuçtan memnun

Eminotomotiv Sözleşme Şartları Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

14 Aralık 2024 13:26

20011** numaralı müşteriyim, Kayseri istasyon Caddesi üyesiyim. Ev ve araba için Eminevim'e girdik. Eşim araba üyeliğine, ben ev üyeliğine girdim. Üyelik oluşturulurken tek şartımız, hiçbir kurada çıkmazsa 1 yıl sonra ödeme yapılmasıydı.

Temsilci h***** ve müdür s****, bana 212 bin dosya masrafı ve aylık 50 bin taksit ödersem hiçbir kurada çıkmazsa 1 yıl sonra ödeme olacağını belirttiler. Dosya masrafını 3 taksitte ödediğimiz için 3 ay ödemenin ertelenmesiyle 1 yıl 3 ay sonra teslimat olacak diye biliyorduk.

Sonra öğrendim ki 2 yıl 3 ay diye yazmışlar sözleşmeye, ama bana kesinlikle böyle söylenmedi. Çok emin olduğum halde kendilerini haklı çıkarmaya çalıştılar. Şimdi hala ödemeye devam ediyoruz. Mecburen çıkarsak dosya masrafı için verdiğimiz 212 bin yanacağı için çıkamıyoruz da.

Belki Eminevim iyi bir şirket ama çalışanlar prim almak için olmadık takla atıp insanları yarım yamalak bilgilendirip mağdur ediyorlar. Eminevim pişmanlıktır.

18 Aralık 2024 09:45 (Şikayetten 3 gün sonra)

Halime Y. iyi günler, başvurunuz Eminotomotiv Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Halime
Halime
01 Ocak 2025 19:25

Hiçbir dönüş yapılmadı, bu sisteme üye olmak isteyenlere tavsiye kesinlikle iyice araştırıp öyle ilerlesinler, kesinlikle temsilcilerin sözüne inanmasınlar sonra çok pişman olursunuz...

28 Kasım 2024 13:02

Eminevim Şubesinde Müşteri Mağduriyeti

07 Kasım 2024 21:12

EminOtomotiv Eminevim Teslimatımı Yapmıyor Beni Mağdur Etti

14 Eylül 2024 20:22
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Ödeme Planında Değişiklik Ve Mağduriyet İddiası

15 Ocak 2024 18:21