Haksızlık Karşısında Mağdurum: Eminevim Şikayeti

02 Mayıs 2024 17:36

Eminevim Niğde Şubesinde ev için görüşmeye gittim ve bana verilen hiçbir bilgi doğru değildi. Şubede çalışan H***** N** V**** Y***** bizimle ilgilendi; ancak sözleşmeyi bana okunmadı, okundu diye imza attırdı. Bize organizasyon ücretini istediğimiz zaman geri alabileceğimizi ve hiçbir kesinti olmayacağını söyledi. Daha sonra maddi durumumuz elvermediği için sistemden ayrılmak istedik. Ancak bize organizasyon ücretini geri vermeyeceklerini söylediler ve H***** N** V**** Y***** bana bağırarak ve hakaret ederek şubeden çıkmamı istedi. Üzerime yürüdü ve vurmak üzereyken kamera kayıtlarına yansımış olabilir. Bu süreç aile huzurumu ve eşimle olan ilişkimi olumsuz etkiledi. Sözleşme ücretini kredi çekerek ödemiştim ve şu an maddi olarak çok zor durumdayım. Güvenmiş olmam mı suçum? Bu süreci hukuken de takip edeceğim. Eminevim'in yetkililerinden çözüm bekliyorum. Paramın değer kaybı yaşaması beni daha da zor durumda bıraktı.

profile profile profile
06 Mayıs 2024 11:11 (Şikayetten 3 gün sonra)

Fatma D. Hanım iyi günler, başvurunuz Eminevim Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile veya Çağrı Merkezimiz vasıtası ile de ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Meric
Meric

Bir arkadaş hedef baskısından dolayı çalışanlar satış yapmak için yalan yanlış bilgiler veriyorlar demiş. Kesinlikle doğru Eminevim çalışanlarına doğru düzgün maaş vermediği için primle msaşlarını yükseltmek için bu duruma düşüyorlar. Bu ev olaylarında en kötüsü Eminevim. Banka faizleri yüksek olduğu için insanlar bunlara yöneliyor. Bende o hatayı yaptım kura sana gelene kadar girdiğğn rakamla kümes bile alamıyorsunuz. Banka faizi yüksek ama anında ne alacaksanız sahip oluyorsunuz. Krediyi öderkende mal değeri artıyor Ama bu tip organizasyonlarda size çıkana kadar paranız ölüyor

Sam
Sam

O kadar satır cümle yazmışsın. Ben güvendim diyorsun sözleşmeyi okumadım imzaladım diyorsun. Öncelikle hatanı kabul edeceksiniz. Evet hatalısınız. Önünüze koyulan evrakı okumak ve imzalamak sizin sorumluluğunuz. Sizi milyonlarca liranın altında sokabilirler altınızdan arabayıda alabilirler. Umarım bu size bir ders olmuştur. Bundan sonra önünüze gelen evrakı imzalamazsınız. Şunu unutmayın. Güven, kontrole mani değildir.

Batuhan
Batuhan

Geçmiş olsun. Bunların tüm ilgisi parayı sizden alana kadar. Sonrasında her şey değişiyor

Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Cayma Hakkı Ve Organizasyon Ücreti Sorunu

Alparslan