Adana Eminevim Şikayetim Var Duyun Sesimi Çok Mağdurum

Nurcan
01 Temmuz 2024 10:18

Merhaba, ben Nurcan V****. Eminevim üyesiyim. Adana Seyhan Eminevim'de çalışan eleman yalan yanlış bilgilerle sözleşme imzalattı. Bana ilk sözleşmedeki paramı alıp diğer üyeliğe katılacağımı söyledi. Öğrendiğimde iki üyeliğe ayrı taksit ödediğimi fark ettim. Konuşmalar, tarihler, Adana şubenizdeki kamera görüntüleri ve konuşma kayıtları mevcut. Gereğinin yapılmasını arz ederim. İki üyeliğimi de en kısa zamanda kapatmak istiyorum. İsmi S**** Ö******. Mağdurum, yardım edin. Her yere başvuru yapıyorum ama dönüş alamıyorum. Durumum çok kötü. Kredi çektim, kredimin taksit günleri geçti ve bu yükün altında daha fazla kalamıyorum. Lütfen Eminevim Genel Müdürü Sayın M****** M**** Ç*******, yardım edin. Çok mağdurum.

profile profile profile
19 Temmuz 2024 08:50 (Şikayetten 17 gün sonra)

Aurica

Ya arkadaşım sana söylemesi gerek yoki sozlrşmede her şey yazıyor yüzlerce sayfa ben oturdum 2 saate okudum kafama takılan şeyleri sordum sözleşmede ipotek de yazıyor senede kegilde ekspert de kaskoda neticede adam sana fayız para veriyor tabii ki hızlı tahsilat yapacak kendini güvende alacak babamızın olgu? İmza atmadan önce oturun okuyun hepsi yazıyor

Orhan

Ben de öyle düşünüyorum. Bu sisteme girmeyi de düşünüyorum 32 ay son teslimata. 6 milyona girersem şu an ki 3 milyonluk evi alabiliriz inşallah diye düşünüyorum. Girip sistemden çıkanlar mağdur zaten yazıyor organizasyon ücreti geri verilmez vs diye

Haksızlık Karşısında Mağdurum: Eminevim Şikayeti

02 Mayıs 2024 17:36