Eminevim Cayma Süresi İçerisinde Organizasyon Ücretimizi Yakıyor

Muharrem
18 Mart 2024 20:03

Eşimin kararı üzerine Eminevim'e kayıt olduk. Birçok kişiden 'Girmeyin, mağdur olursunuz' yorumları almamıza rağmen dinlemedik, üye olduk ve 2.150.000 TL için 112.500 TL (organizasyon ücretinin yarısını) ödedik. 12 gün sonra, yani 14 gün olan cayma süresi dolmadan, 'Enflasyon artacak, ev fiyatları yükselecek' diyerek 2.150.000 TL olan sözleşmemizi organizasyon ücretinin tamamını ödemeden 3.000.000 TL olarak güncellemek istedik. İzmir Konak Çankaya'daki Eminevim şube müdürü Y**** Bey, eski sözleşmemizin iptal olduğunu ve 3.000.000 TL'lik yeni bir sözleşme imzalayacağımızı söyledi. Yeni sözleşmeyi hazırladı ve karşılıklı imzaladık. Sonrasında, daha 14 günlük cayma süresi dolmadan çıkarsak organizasyon ücretinin yarısı olan 112.500 TL'nin yanacağını söyledi. Ancak biz, ilk sözleşmeyi yaptıktan 12 gün sonra arayıp sözleşmeyi 2.150.000 TL'den 3.000.000 TL'ye çıkarmıştık ve organizasyon ücreti değişmişti. Yeni bir sözleşme imzalanmıştı ve bize 'İlk sözleşme güncellendi, cayma süresi doldu, çıkarsanız organizasyon ücreti yanar' denildi. Ben de haklı olduğumu, eski sözleşmenin iptal edildiğini, yeni sözleşmenin aktif olduğunu söylediğimde 'Üstlerimizle görüşeyim' denildi. Sonrasında Y**** Bey 'Tamam, üstlerle görüştüm, kesinti olmadan çıkabilirsiniz. Gidin dilekçe verin' dedi. Israrla kesinti olup olmayacağını sordum, 'Hayır, dilekçeyi versin, sorun olmayacak' yanıtını aldım. Sonrasında 15.03.2024 Cuma günü dilekçeyi verdik ve paramızın yatmasını beklerken, 18.03.2024 Pazartesi günü Çankaya bölge müdürü arayıp 'Üzgünüz, bölgeye sorduk, maalesef organizasyon ücretiniz yanacak' dedi. Eğer bugün geri kalan organizasyon ücretini yatırmazsak, yatırdığımız ücretin yanacağı söylendi. Ne yapacağımızı şaşırdık ve korkudan geri kalan ücreti yatırmaya karar verdik. Bu şekilde insanları mağdur ediyorlar. Tüm hukuki hakları kullanacağımı belirtmek isterim. Yasal sözleşme süresi içerisinde caymamıza rağmen dayatma usulüyle kayıt edildiler.

profile profile profile
27 Mart 2024 11:30 (Şikayetten 8 gün sonra)

Muharrem Ç. Bey iyi günler, başvurunuz Eminevim Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Serdar
Serdar

Hiçbir şekilde ilgilenilmiyor her şey üye yapılana kadar müşteri temsilci dediğin kişi bile benim yetkim yok diyor. Ben sürecimi hukuk yoluyla devam ettiriyorum burayı umursamıyorlar.

Emine
Emine

Çevremde eskiden bu kuruluştan ev sahibi olanlar olmuş ama ben çokta güvenmiyorum benim eşimin çalıştığı büyük Şehir'in kuruluşlarından olan büyük bir restorandan alışveriş yapıp aylarca faturaları ödemeyen sonunda avukata kadar idrak eden yüklü bir borç takan bir kuruluştur çokta güvenmemek gerek arada birilerini sevindirip ev araba sahibi yapıp kimilerini sizin gibi mağdur ediyorlar işte çok geçmiş olsun bende bundan on yıl önce danışmanla ev kredisi için konuştum sunduğu olanaklar hiç kafama yatmadı açıkçası tabir-i caizse ayranım yok içmeye tattaravalliyle gidemem su içmeye dedim kendi kendime herkes emin olsun bankalardan daha masum değiller hem ilk önceki doğruluk yok

Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Cayma Hakkı Ve Organizasyon Ücreti Sorunu

Alparslan