Sinan sonuçtan çok memnun

29 Nisan 2024 15:51
Sinan'ın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkürler 😊🙏”

Mall of İstanbul AVM'de bulunan Elle mağazasından ayakkabı satın aldım. İki ay içinde ayakkabının çatlaklar oluştuğunu fark ettim. İncelemeye gönderildi ve 20 gün sonra gelen sonuçta değişim onaylandığı bildirildi. Ancak mağazaya gittiğimde aynı model ayakkabının değişimi için 1.200 TL fark talep edildi. Ayakkabı aynı olmasına rağmen yeni barkodlu olduğu için fiyat farkı çıktığını söylediler. Durumu her yere bildirdim; ancak ne firmanıza ne de markanıza bu durum yakışıyor. Altı ay garanti verdiğiniz bir ayakkabının iki ay içinde değişim onayından sonra 1.200 TL fark istenmesi kabul edilemez. Elle markasından böyle bir tutum beklemiyordum. Şimdi Tüketici Mahkemesi'ne başvurumu yaparak süreci takip edeceğim.

29 Nisan 2024 17:38 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Öncelikle yaşamış olduğunuz durumdan dolayı özürlerimizi iletmek isteriz. Konu ile ilgili gerekli işlemler yapılacak olup, tarafınıza bilgi veriyor olacağız. Saygılarımızla

30 Nisan 2024 23:54
Elle Ayakkabı Mall Of İstanbul Elle Mağazası Tam Bir Hayal Kırıklığı

Erken ve pratik çözümünüz için çok teşekkürler olması gerektiği gibi yetkililer hemen arayıp durumu izah edip sorunu çözdüler ve ayakkabım bugün yenisi elime ulaştı Çok teşekkürler Elle🙏🫶

30 Nisan 2024 23:55

Çok teşekkürler 😊🙏

14 Aralık 2024 22:59
Elle Ayakkabı'da Garanti Ve Kalite Sorunu
Elle Ayakkabı'da Garanti Ve Kalite Sorunu

19 Mayıs 2025 14:07
Esra sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 17:15
Elle Ayakkabı Tabanının Açılması Problemi
Elle Ayakkabı Tabanının Açılması Problemi
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 23:44