Elle Ayakkabı Ayakkabı, Deri Mont

Elle Ayakkabı Ayakkabı, Deri Mont
14 Mayıs 2024 09:021.839

Merhaba, Elle Ayakkabı Ankamall mağazasından deri mont ve iki adet ayakkabı satın aldım. Ayakkabılardan birinin burun kısmı iki ay içerisinde yırtıldı ve çatladı. Ürün incelemeye gönderildi ve değişim onaylandı. Mağazaya değişim için gittiğimde, yeni bir ayakkabı almak istedim ancak almak istediğim her ayakkabı için yeni ücret talep edildi. Değişimi onaylanan ayakkabım için bin TL gibi makul olmayan bir indirim yaptılar. Önceki değişimi onaylanan ayakkabım için bile üzerine bin altı yüz TL fark istediler. Sürekli müşteri hizmetleri ile iletişim kurmama rağmen, kimse ilgilenmedi. Bu marka adeta paramı alıp hakkımı yedi; ne iade yapıyorlar ne de ayakkabımın eşdeğerini veriyorlar. Bir daha Elle Ayakkabı markasını tercih etmeyeceğim. Bunun yerine Tamer Tanca ya da Hotiç'i tercih edeceğim.

14 Mayıs 2024 15:09 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba Öncelikle yaşamış olduğunuz durumdan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Konu ilgili birimlerle paylaşılmış olup, sistemle ilgili geliştirmeler yapılabilmesi için iletilmiştir. Saygılarımızla

16 Mayıs 2024 15:30

Ne yazık ki kaç gün oldu ve halen tarafıma dönüş olmadı, bu kadar ilgisiz ve kayıtsız bir firma.

16 Mayıs 2024 16:02

Merhaba 1-84576 fiş numaranızla ürününüzün tadilatı yapılarak müşteriye teslim edildi olarak görülmektedir. Ürünlerimizin garantisi 6 ay olup, bu süre içerisinde sorun yaşamanız durumunda ilgili mağazamızdan tekrar inceleme talebinde bulunabilirsiniz. Saygılarımızla

16 Mayıs 2024 19:17

Merhaba, aynı gün hem mont tadilat hem de ayakkabı incelemeye gitmiştir.

16 Mayıs 2024 19:27

Tadilat fişi bu

20 Mayıs 2024 23:07

Yazıklar olsun ki parama el koydunuz resmen, ürün değişimini verdiniz ama eflasyon karşısında ayakkabı yerine kemer ya da cüzdan ediyor o paraya, ben sizden o bedel karşılığında ayakkabı almıştım, resmen insanları oyuncak ediyorsunuz, o kadar çok uzadı ki süreç illallah ettim, sizden bir daha ürün almam ve Tamer Tanca ya da Hotiç tercih edeceğim, kalan parada sizde kalsın.

Haktan
Haktan
Benzer Şikayeti Var
10 Aralık 2024 14:55

Merhaba ortalama kaç gün içinde inceleme sonucu açıklandı

Elle Mağazasından Aldığım Ayakkabıda Gıcırtı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Murat
17 Mart 2025 19:38714

Yaklaşık bir ay önce Ankamall Elle mağazasından aldığım siyah klasik ayakkabımda, koşul fark etmeksizin ses ve gıcırtı d...

1 Destek

Elle Ayakkabı'da Kusurlu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Deneyimi

Fatih
16 Aralık 2024 17:14937

Elle ayakkabıdan kasım indirimlerinde aldığım ayakkabı kusurlu geldi. Daha sonra ürünün değişimini talep ettim fakat değ...

Tümünü Gör
Elle Çantada Mağduriyet

Elle ÇantadaMağduriyet

Hasan
Elle Kullan At Ayakkabı Üretmeye Başlamış!

Elle Kullan AtAyakkabı Üretmeye Başlamış!

Birgül
Elle 2 Ayakkabı Aldım Ve Pişman Oldum!

Elle 2 Ayakkabı AldımVe Pişman Oldum!

Ebubekir
Elle Ayakkabı Kalitesizliği!

Elle AyakkabıKalitesizliği!

Sinan
Elle Ayakkabı İade İşlemi

Elle Ayakkabı İadeİşlemi

Sevgi
Ankara Ankamall Elle Mağazasından Aldığım Botun Derisi Kırıştı!

Ankara Ankamall ElleMağazasından Aldığım Botun Derisi Kırıştı!

Ayça

Öne ÇıkanKonular