Elite Nanny Bakıcı Ajansı Şikayet

19 Haziran 2023 20:16

Yönlendirdikleri adaylar dedikoducu ve iş bilmez tembel. Doğum yapmadan önce anlaştığım aday bütün aileyi birbirine soktu. Tüm gün oturuyor 4'ten sonra iş yapmaya başlıyordu. Yalanlarına ve sürekli para muhabbeti yapmasına katlanamadık ve yollarımızı ayırdık. Başka bir aday yönlendirmedi süreniz doldu dediler.

profile profile profile

Elite
Elite

Duygu hanım merhaba Ofisimizde bizzat sizi davet ederek adaylarla birebir görüşme yapmanızı sağladık ve oldukça geniş yelpazede aday sunuldu, sizin onayınızı almadan da aday başlatılmadı sizin görüşünüz ve talebiniz paralelinde ilerlenildi, mevcut başlayan adayınızla olan karşılıklı yaşadığınız sorunlara da aracılık etmeye çalıştık aday tarafındaki memnuniyetsizlikleri de sizle paylaştık çözümcül olmaya çalışıldı, başta sizle paylaşmış olduğumuz çalışma şekline aykırı davranış gösterilmedi taahhüt süresinin dışına çıkılan durumlarda yeknesak davranmak durumundayız, bu konuyla ilgili size çalışmaya başlamadan önce de bilgi verilmişti konuyu bilgilerinize sunarız

Benzer Şikayeti Var

Kurumsal kullandığınız bu dil ve açıklama, benim yaşadığım sorunla ne ilgilidir ne de alakalıdır. Tekinsiz, güvenilmeyen, sözünde durmayan 2 aday sunup müşteriyi yarı yolda bırakıp çalışanınız lütfedip Pınar hanım telefonla geri dönüş bile yapmamasıdır konumuz. Taahhüt süremiz bitse bile, sizden tekrar hizmet alamıyor muyuz? Aldığınız ücretin hakkını vermeniz gerekir diye düşünüyorum ama yorumlara bakıyorum (sadece buradakiler de değil, çevremdekilere de) ve bu sizin için önemli değil.

Benzer Şikayeti Var

Keşke bu ajansla çalışmadan önce, sizin bu yorumunuzu görmüş olsaydım. Resmen vermedikleri hizmetin ücretini alan bir firma bu. Kanyon'da ofislerde mülakat yaparak sözde kurumsallıklarını, aldıkları ücretin karşılığını vermek için çalışmada gösterselerdi. Ajansı arıyorum aday hiçbir şey demeden kaçtı diyorum, Pınar hanım size dönüş yapacağım deyip asla aramayan bir ajans.

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2024 11:24

16 Mayıs 2023 22:25