Fırat sonuçtan hiç memnun değil

Elif İşitme İşitme Cihazı Alırken Satış Sonrasını Unutmayın!

Elif İşitme İşitme Cihazı Alırken Satış Sonrasını Unutmayın!
26 Ağustos 2024 20:24

Ankara Elif İşitme Batıkent şubesinden bir işitme cihazı aldım. Aldığım zamanda çalışan görevli odyoloğun tavsiyesi üzerine, 2. Yılında cihazı bakım için aldığım merkeze geri götürdüm. O zaman bana yardımcı olan arkadaş ayrılmış, yerine ilgili kibar yeni bir arkadaş başlamış. "Cihazımda hiçbir problem olmadığını" belirtip bakım için getirdiğimi söyledim. Bakım yapıldıktan sonra (10 gün sonra) cihaz tarafına teslim edildi. Ve iş seyahati için yurt dışına çıktım. Ancak işitme cihazının hoparlöründen gelen sesin ara ara kesildiğini fark ettim. Ve dönüşte Elif İşitme Batıkent şubesine tekrar başvurdum. Cihazı teknik servislerine gönderdiler ve yaklaşık iki hafta geçmesine rağmen bir dönüş olmadı. Kendilerini aradığımda hoparlörün arızalı olduğunu, zaten ilk gittiğinde de arızalı olduğunu söyleyip benden hoparlör değişim parası talep ettiler. Bakıma gidene kadar şikayetimin olmadığını, bakım sonrası bu sorunun olduğunu, madem bakımda "arıza" tespit edilmiş ise tarafına hiçbir şey olmamış gibi cihazın neden teslim edildiğini sordum. Makul bir cevap yok! Cihazımı geri getirmelerini söyledim. An itibariyle arayan soran yok! Velhasıl sağlam cihazı verip, bakım sonrası arızalı teslim alıp, üstede bakım parası vermiş oldum.

Fırat
Fırat
04 Eylül 2024 09:50

Cihazımda ki sorunlu parça ücretsiz değiştirildi. Geç de olsa teşekkürler.

Yağmur
Yağmur

Tarafınıza ücretsiz olarak değişim yapılmıştır. Yaşadığınız olumsuz deneyim adına üzgünüz.

Widex İşitme Cihazı Hoparlör Arızası Ve Kullanıcı Hatası Suçlaması

23 Nisan 2025 20:32