Elexus Hotel Ücret İadesi

15 Eylül 2023 12:43

31.09.2023 tarihinde kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyetinde elexus hotelinde konaklama yapmak için 10.000 TL havale, 36.000 TL otelde kredi kartı ile ödeme yaptım. 31 Ağustos giriş, 3 Eylül çıkış olacak şekilde otelde konaklamak için 14:00'te otelin resepsiyonuna odamı almak için gittim, fakat odayı 15:40'ta ve hiçbir bilgi verilmeden resepsiyonun lobisinde bekleterek odaya çıkışımı geciktirdiler. Odaya valizlerimi bırakıp deniz kenarına gittiğimde, iskele kısmında private ve normal alan diye ayrılan iskelenin normal müşteri tarafına eşimle yerleştik. Denize girmek için merdivenlere gittiğimizde, insan hayatını tehlikeye sokabilecek kadar dik ve önlemsiz yapılan merdivenden zorda olsa denize girip aynı zorlukla denizden çıktık.

Ayrıca eşim 8 haftalık hamile ve bu bizde çok büyük korku yarattı. Otele girişimizi yaparken bekletilen zamanda bir şeyler yemek isteyip istemediğimizi sormadıkları ve bizde bilgi sahibi olmadığımız için sahil kısmında hamburger sipariş ettik. Private alana hizmet yapılabileceği fakat bizim bulunduğumuz normal alana hizmet yapılamadığı bilgisi verilmiştir. Eşim kumsaldaki büfeden hamburger paket yaptırıp iskeleye geri geldi ve hamburgeri açtığımızda hiçbir canlının yiyemeyeceği kadar hem hamburger köftesi hem de ekmeği yanmış olarak servis edildi.
Bu durumdan memnun kalmadığımız için otelden ayrılmak istediğimizi otel müşteri temsilcisi mehmet ali bey'e ayrılmak istediğimizi ilettik, sorunları çözeceğini biraz zaman istediğini söyleyerek akşam saat 20:00'ye kadar bizi oyaladı. O sırada yemek için restorana indiğimizde hijyenden uzak, insanların rahatlıkla ve huzur içinde yemek yemesi mümkün olmayan, bir an evvel yiyip masadan kalkmalısınız gibi hissettiğiniz sıkışık masalar ve az personel ile hizmet verildiğini görünce yemeği bırakıp bizimle ilgilenen m***bey'in yanına gittik ve bize biraz daha beklememizi söylediğinde daha fazla oyalanamayacağımızı oteli terk etmek istediğimizi söyleyerek odamıza çıkıp valizlerimizi toplayıp aşağıya indik. Toplamda 46.000 TL ödediğim tutarın tamamını keseceklerini söylediler. Bunun haksızlık olduğunu söylediğimde, 1 gece ücretiniz 14.000 TL, bu tutarı kesip gerisini iade edeceklerini söylediler. Otelden bir an evvel ayrılmak istediğim için önüme 1 gece düşülerek geri kalanın iade edileceği evrakı imzalattılar ve otelden ayrıldım. Turizm Bakanlığı tarafından 5 yıldız verilen otele güvenip tatil planlayıp bu kadar mağdur edilmek ve otelden ayrılmak bizim suçumuz değil. Paramı iade istiyorum.

26 Ocak 2024 13:38 (Şikayetten 4 ay sonra)

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Elexus Hotel Girne Kıbrıs Şikayeti

05 Temmuz 2025 07:42

Elexus Hotel Tatil Hayal Kırıklığı

Gülbeyaz
06 Eylül 2023 12:28

13 Eylül 2023 14:55
Nuh'un Gemisi Deluxe Hotel & SPA Banyoyu Su Bastı, Ayak Burkuldu
Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

Kıbrıs Nuhun Gemisi Otelde Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik

07 Ağustos 2024 20:02