Elexus Hotel Tatil Hayal Kırıklığı

Gülbeyaz
06 Eylül 2023 12:28

Gerçekten hayal kırıklığı. Tatili uzatmak zorunda kalıp başka otele geçiş yaptık. Bizi gelip hemen gelip aldılar sağ olsunlar. Senelerdir Kıbrıs'a casino müşterisi olarak geliriz senede en az 4 kere mutlaka geliriz, her seferinde de memnun ayrılırız gitmediğimiz otel kalmadı sayılır. Elexus Hotel'e ilk kez geldik. Keşke casino müşterisi olarak gelseymişiz. Hizmet kalitesi maalesef hayal kırıklığı. Olayı tamamen ticaret olarak görmeye başlamışlar. Anladığım kadarı ile sadece casino müşterisine hitap ediyorlar. Otele sabaha karşı geldik normalde diğer otellerde mutlaka yardımcı olur. Erken odaya girişimiz ayarlanırdı, hadi yoğunluktan dolayı ayarlanamadı diyelim ama odaya girişler 14.00'da olurken biz odaya 16.30'da girebildik ve resepsiyonda bir azar yemediğimiz kaldı. Lobide bu sorunu yaşayan bir çok aile vardı. Evlilik yıl dönümü için geldiğimizi belirttik normalde diğer otellerde odaya ikramlar süslemeler yapılır hiçbir ikram olmadı üç dört tane balon şişirip sünnet odasına çevirip çıkmışlar... Deniz, sahil çok kirliydi. Her sabah özellikle dikkat ettim asla temizlenmedi. Otelde hiçbir aktivite havuz, plaj etkinlikleri yoktu, son gün bir voleybol etkinliği gördük. Yemek çeşitliliği azdı ama lezzetliydi. Tek memnun kaldığımız olay restoran personellerinin güler yüzlü oluşuydu. Bu saydığım olayların hiçbirini Kıbrıs'taki hiçbir otelde yaşamadım.

26 Ocak 2024 12:58 (Şikayetten 4 ay sonra)

Cratos Premium Hotel Hizmet Kalitesi Ve Müşteri İlgisi Beklentilerimin Altında Kaldı

05 Haziran 12:57
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Elexus Hotel'de Hayal Kırıklığı!

Murat
22 Şubat 16:37
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
31 Ağustos 2024 13:15