Elazığ Belediyesi Her Gün Kavga Kaos Kalabalık Ulukent Doğukent Şehir Hastanesi

13 Mayıs 2024 14:20

Elazığ Belediyesi otobüslere çare bulmuyor artık bıktık usandık şehir hastanesine giden otobüslerin hepsi tıklım tıklım insanlar üst üste çıkıyor. Kadınlar bir sürü erkeğin içinde sıkışıyor Allah aşkına empati kurun rahatsız olmaz mısınız? Seferlerin artırılması lazım buraya şahsım adıma değil Ulukent, Doğukent topluluğu (ve hastaneye ulaşmaya çalışanlar) adına yazıyorum. 15 dakika da bir sefer olmalı bu insan topluluğunu kaldırabilmek için daha büyük otobüs olmalı yemişlik tokilere verdiğiniz gibi. Otobüs ağzına kadar dolu binemeyenler var. Ne olacak bu insanlara yağmurun altında 30 dakika daha bekleyecek ki binebilsin. Bu sadece bugün için değil her gün her saat aynı bu şekil. Otobüslerin son durağı itfaiyenin orası değil mi onu alıp şehir hastanesinin ilerisine taşıyabilirsiniz (bir sürü boş arazi var) böylelikle insanlar hangi otobüse binerse binsin hastaneye kolayca ulaşım sağlayabilir. Buraya tek şikayetle değil çözümle de geliyorum. Belediyemizden bu soruna acil çare bulmasını rica ediyorum.

Ecenur
Ecenur
13 Mayıs 2024 14:19

Otobüsün önünde ki kalabalık da her şeyi göz önüne seriyor acil olarak çözüm bulunmalı

29 Eylül 2023 08:56

23 Ekim 2023 09:16