İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Ekspres Emlak (Amasya) Tarafından Mağdur Edildik!

30 Temmuz 2024 21:36

Amasya'da Ekspres Emlak g*** k*** tarafından mağdur edildik. Üniversite öğrencisi kızım için ev tutmak istedik. Başta kapora ve emlakçı ücreti istedi. Tamam dedik, kaporayı gönderdikten sonra konuşmalarında tutarsızlık vardı, kira dokuz beş yüz dedi. Bizden toplamda 30 binin üstünde bir talep etti. Biz de tutmaktan vazgeçtik. Kaporamızı geri istedik. Daha henüz sözleşmemiz yok, birazdan göndereceğim diye birkaç gün oyaladı. Daha sonra ben parayı göndermiyorum, ispatlayamazsın ve saygısızca sözler sarf etti. Ben Artvinliyim, çocuklarımızı güven içinde okutmak için canla başla uğraşırken böyle insanların yanıltmasına düşüyoruz. Bu bir yanıltıcılık, emlakçılık maskesi altında haksız kazanç sağlıyorlar. Benim 9500 TL parama el koydu. Bir de ispatlayamazsın dedi ama hesap dökümü var. Lütfen böyle kuruluşları denetleyin.

02 Ağustos 2024 10:01

Sonuclanmadıkı

06 Ağustos 2024 09:56

Şikayetim hala hiçbir şekilde sonuçlanmadı ne yı değerlendireyim anlamadım

Güller

Bakın hanımefendi aslı astarı olmayan yazınızı kaldırın buradan dava acarım yazık olur size Avukat parası tazminat derken uğraşmak istemiyorum ama beni mecbur bıraktınız. Kapora iade edilmez bu kanundur.

Güller

Ekspres emlak ben kapora iade edilmez mesleki itibarımızı zedelediğiniz için biz sizi dava ettik

Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Emlakçının Kapora İadesi Konusundaki Sorumsuz Tavrı

26 Şubat 2025 19:10
Emlakçının Kapora İadesi Konusundaki Sorumsuz Tavrı
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Startkey Gayrimenkul Anahtarını Bile Almadığım Evin Tuhaf Sarmalı

27 Aralık 2023 13:26
Şehri sonuçtan hiç memnun değil

Emlakçıyla Yaşanan Kapora Sorunu

25 Kasım 2024 14:46