Serkan sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 18:40

Ekolay Mutfak'tan özel sipariş mutfak ve porselen tezgah aldık, aldığımıza bin pişman olduk. Ofiste çizimi yapıp ödemeyi alan sözde iş bilir kişilerin eve ölçüme gönderdikleri dolap ustalarının da (iş bilirliği şaibeli) ne yaptığı işin ne de ürününün ve ustasının arkasında durmayan bir firma oldu karşımızda.

Süreç boyunca kendi aralarındaki iletişim eksikliği olmayışından ölçüm almaya gelen ustaların yaptıkları ölçümlerin eksikliği olsun, montaja gelen personelin iş yeterliliğinin olmayışına kadar profesyonelliğe uymayan durumlarla karşılaştık.

Süreçte sorunlar oluşabilir ama firmanın kalitesi bu durumu yönetmesiyle belli olur ve firma asla durumu çözmeye, müşteri memnun etmeye yönelik bir adım atmıyor. Büyük ve profesyonel olduğunu düşünüp yanıldık ve çok kötü bir deneyim yaşadık. Firmada yetkili bir merci ve müşteri memnuniyetini gözeten kimseyi bulamadık, açıkçası istediğimiz ve talep ettiklerimiz asla karşılanmadı.

14 Kasım 2024 16:46
Ekolay Mutfak İle Hayal Kırıklığı Yaratan Deneyim

Bir mimar olsaydım veya müteahhit olsaydım sizler bu işi bu şekilde teslim edebilirmiydiniz acaba size soruyorum bende veya aynı işi kendi evinize yaptırmış olsaydınız sizler bu işi böyle kabul edermiydiniz? Kendi personelinize ya da diğer şubelerinize gösterin yapılan işi ve kendiniz karar verin bu yapılan iş bizim firmamızın yapamayacağı ya da bizim bunca emeğimize karşılık yapıp teslim edemeyeceği bir ismiydi diye tek kelimeyle böyle bir firmaya yazıklar olsun firmanızın kurucusunun emeklerine yazık ki böyle firma sorumlularına isim hakkı şube hakkı veriyorsunuz. İnsanları bu denli çalışanlarla mağdur etmeye hakkı kimsenin yok nasıl sizler yaptığınız işleri paylaşıyorsunuz bende sizin yaptığınız işi tüm platformlarda paylaşmaya devam edeceğim. Ta ki benim eksik ve yanlış ölçü alınarak yapılan işimi teslim edene kadar.

14 Kasım 2024 16:52 (Şikayetten 1 gün sonra)
14 Kasım 2024 16:58

Resimleri incelediğinizde sizlerde 2cm olarak görüyorsanız bu açıklıkları sizin firmanızda herkesin ölçü almak ya da ölçme konusunda iş yeterlilik belgesi almasının daha doğru olacağını düşünüyorum. Benim işim tamamlanmadı her yerde tamamlanmış gibi yazmayın tamamlanmış olsa sizlerle bu son iki resmi paylaşmazdım. Paylaştıgım resimler 14/11/2024 tarihi itibariyle güncel eksik ve hatalı ölçü alınarak sizlerin bana teslim ettiği işin sonucudur. İşimin bana düzgün ölçü alınarak teslim edilmesini firma yetkililerinden talep ediyorum. 14/11/2024-16:58

MASKO Ekolay Mutfak  Mağduriyetin Adresi!

11 Mayıs 2024 15:50

Ekolay Mutfak'tan Aldığım Mutfak Dolabı Ve Tezgah Kurulumunda Süreç Yönetimi Ve Ürün Kalitesi Sorunları

04 Eylül 2025 16:08

10 Temmuz 2023 17:17