Primo Mobilya Mağduriyet Memnuniyetsizlik Sorumsuzluk Hakkında

10 Mayıs 2024 12:39

Eğer sıfır yıldız verme imkanım olsaydı, sıfırı verirdim. Siz hak etmiyorsunuz. Bu kadar birbirinden habersiz ve sorumsuz bir kurum görmedim. Eşyalar ilk kurulum için gece saat 10:00'da geldi. 17, 18, 19 yaşlarında ve bu firmada 3-4 aydır çalışan gençleri istihdam ediyorlar. Gençler yorgunluktan bayılmak üzere oldukları için ertesi gün saat 10:00'da geleceklerini söyleyip evlerine gönderdik. Ancak öğleden sonra 16:00'da geldiler çünkü başka bir kuruluma gitmişler. Yine hiçbir şeyi doğru düzgün kuramadılar; tonlarca para ödediğimiz dolabın her yeri vida delikleri ve dışarıdan görünen vida çatlakları ile doluydu. Sonunda bir marangozla anlaştık ve ona da yüksek bir ücret ödedik, fakat dolabı düzeltmesi mümkün olmadı çünkü her yeri delikti. Bu süre zarfında defalarca mağazayı, fabrikayı ve sevkiyat birimini aradık ancak herkes birbirine yönlendiriyor; kimsenin kimseden haberi yok. 2-3 ürünüm hala eksik, kargo ile gelecek dediler; 1,5 ay oldu. Bugün benim düğün günüm ve hala ev tamamen kurulu değil. En kısa sürede mağazaya gidip kendime ait parçaları alacağım; orayı toparlasınlar bu saatten sonra. Bana verilen her numarayı en az on kere aradım, mesaj attım ama asla ilgi veya alaka görmedim. Çevremdeki herkese bu firmayı önermiştim, şimdi ise herkese kötülüyorum. Kesinlikle kimseye önermiyorum. Eğer emeğinizin, çabanızın, hevesinizin boşa gitmesini istemiyorsanız, uzak durmanız gereken bir yer.

Ezgi
Ezgi
20 Mayıs 2024 13:38

Henüz hala tarafıma ulaşan olmadığı gibi ben peşlerinde koşuyorum ve her seferinde başka birine yönlendiriliyorum. Arkadaş en son artık mağazamıza gelip teslim alabilirsiniz eksik ürünleri dedi. Evime 2 saatlik mesafeden kalkıp da gitmemi bekliyorlar şaka gibi :) ben hayatımda abu kadar saygısız bu kadar iş bilmez bu kadar üslup bilmez kimse görmedim. Firma yetkilisi diye beni arayan kişi ablacım diye görüşüyor kurumsallık zaten yok ilk görüşe ilk iletişime inan. Mayın hepsi profesyonel dolan. Dirici

Primo
Primo

Merhaba Ezgi Hanım, Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Haziran 2024 itibarıyla firmamız yeni yönetim devralındı ve hizmet kalitemizi yükseltmek için tüm süreçlerimizi yeniliyoruz. Yaşadığınız eksik ve kusurlu teslimat sürecinizi acilen inceleyip çözüm sağlamak istiyoruz. Lütfen iletişim bilgilerinizi bize iletin veya *************** üzerinden ulaşın, ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçsin. Saygılarımızla, Primo Mobilya Müşteri Hizmetleri

27 Ağustos 2023 08:25
Birolcan sonuçtan hiç memnun değil

Ahs Mobilya ve Halı Mağazalarının Sorumsuzluğu

08 Ekim 2023 14:54