Ekleristan Uluç Şubesi Sahibi Müşteri Memnuniyetini Düşürüyor

31 Ağustos 2024 04:09

Ekleristan Uluç şubesinin sahibi maalesef markanın değerini düşürmektedir. Yıllardır daimi müşteriniz olarak alışveriş yapmaktayım. Lakin son 10 günde belki de 6-7 kez sipariş verdiğim Konyaaltı Uluç şubesinden son siparişimde 3 yıldız vererek özenin kaybedildiği hakkında eleştiri yaptım. Bunu kabullenemeyen Uluç şubesinin sahibi, 'Size bunu yazdırıyorlar.

Rekabet bel altı olmaz.' şeklinde bana iftira atmıştır. Bir müşteri olarak durumdan hayli rahatsız oldum. Ekleristan mail hesabına da durumu bildirdim. Çoğu işletme olumsuz eleştiri geldiğinde 'Efendim kusura bakmayın, yoğunluk oluştu veya bizim hatamız.

Diğer siparişinizde not düşün, telafi edelim.' diye cevaplarken, müşteriye hakaret edercesine böyle çirkin bir üslupla cevap verilmesi maalesef gözümde markanın değerinin düşmesine sebebiyet vermiştir. Yakınlarıma bir daha Ekleristan'dan alışveriş yapmamalarını özellikle söyleyeceğim.

Franchise hakkı tanıdığınız insanların iletişim yeteneklerini gözden geçirmenizi, hatta gerekirse psikolojik teste tabi tutmanızı tavsiye ederim. Not: Beni Ankaralı zannedip buna göre ayrımcılık yapıp 'Ankaralılar nedense 1 yıldız veriyor.' demek çok büyük bir saygısızlık.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 21:47
Yanlış Sipariş Ve İletişim Eksikliği

09 Mayıs 2024 15:59
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Siparişim Yanlış Hazırlandı, Personel Üslubu Ve Yaklaşımı Hayal Kırıklığı Yarattı

28 Haziran 2025 21:16
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

20 Temmuz 2023 23:34

07 Temmuz 2025 17:29