Egt Jackpot Jojobet Üzerine Düşündüren Deneyim

20 Kasım 2024 22:047.738

Ben 6 senedir üyeyim ve para veren bir site değil. İlk üye olduğumda 100 TL gibi rakamlarla oynuyordum, maxwin gibi kazançları 1-2 defa yakaladım. Ne zaman ki bahis yükselttim, bu sitede para kazanamaz oldum. Site, oyunlara müdahale yok diyor ama kesin ve net söylüyorum, sisteme kullanıcı adımız ve bilgilerimiz bir kere etiketlendi mi mümkün değil yanıltamazlar.

Canlı destek yok, bot sistemi otomatik mesajlar atıyorlar. Ben 3-5 arkadaşımdan duydum, hesaplarındaki paralar sıfırlanmış. Kazandığımız paralar, yatırdığımız yanında çerez parası kalır. Arkadaşlarımın içinde egt Jackpot bu siteden girebileni görmedim. Canlı desteğe 'bu nasıl iş? ' diye sorunca, botlar otomatik olarak 'şanssız bir dönemden geçiyorsunuz, ilerleyen zamanlarda şansınız dönecek' diye dalga geçiyorlar.

Koca 6 senem gitti, çok kaybım var. Hep hırs yaptım, 'bugün olacak' diye ama olmadı. Ben bıraktım bu siteyi.

Burak
23 Kasım 2024 02:27

Yakında bu olay patlar diye tanıyıp bildiğiniz ünlülerin tutuklanma sebepleri, bu siteyle bağlantılı kişilerdi. Yakında çok büyük cezalar yersiniz. Bu sitenin lisansı yok, Türkiye'de yasal değil.

21 Kasım 2024 22:30

Karakola para yatırdığınız hesapları verin ben yandım sen yandın başkaları da yanıyor soy gu ncu Jojobet

İconbet Ve NetEnt'te Güven Sorunu

24 Temmuz 2024 22:032.433

İconbet diye bir siteye üye oldum. NetEnt'e bağlıymış, şirket hakkında araştırma yapınca bu bilgiye ulaştım. İlk üyelikt...

2 Destek1 Yorum

NetEnt Üyeliği Ve Para Çekme Sorunları