Yiğit sonuçtan çok memnun

AnkaraKart Paramı Aldığı Halde Bakiye Yüklemesini Yapmadı

27 Ağustos 2024 10:29
Yiğit'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

27.07.2024 tarihinde 2,99 TL işlem ücreti ödeyerek eşimin Ankara ego Toplu Taşıma kartına 100 TL ego cepte uygulamasından para yüklemesi gerçekleştirdim. Yıllardır ikimiz de bu şekilde uygulama üzerinden para yükleriz ve şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadık. Uygulama üzerinden para yüklemesini yaptım, bir sonraki gün eşim kartını sabah validatöre okuttuğunda yetersiz bakiye uyarısı verdi validatör. Birkaç gün sonra AnkaraKart gişesinden bakiyesini sorguladığımda 7 TL gibi bir para görünüyordu kartta. Ego cepte uygulaması parayı bizden almıştı ancak karta yükleme yapmamıştı. Mağdur olduk. Yaşananlar üzerine Alo 153 Başkent Çağrı Hattından 1.08.2024 tarihinde AnkaraKart için başvuru dilekçesi oluşturdum 27 gün geçti, hâlâ konu ile ilgili tarafıma dönüş gerçekleştirilmedi. 0850 285 27 44 numarası AnkaraKart'a aitmiş Başkent 153'ten aldığım bilgiye göre ancak aradığımda telefonları açan yok. Yatırmış olduğum ücretin tarafımıza eksiksiz olarak iade edilmesini talep ediyorum.

Yiğit
Yiğit
06 Kasım 2024 17:37

Teşekkürler

Ahmet
Ahmet

Ankara kart bakiye yükleme işlemleri artık ücretli bu mu yani halka hizmet anlayışı bu mu belediyecilik

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Ego Ankara Kartıma Yapılan Abonman Yüklemesi 4 Aydır Karta Yansımadı Para İadesi Yapılmadı

23 Haziran 2025 01:17
Hami sonuçtan memnun değil