Uğur sonuçtan çok memnun

Egepen Legend Sürme Kapı Kapanmıyor.

31 Ekim 2023 16:04
Uğur'un Teşekkür Mesajı
“Egepen Hakemsan bayi yetkilisi sorunumu çözdü. İlgisi için teşekkür ederim.”

2022 yılı Şubat ayında mutfak balkonumuza Egepen Deceuninck Legend sürme kapı yaptırdık. Kapı yapıldıktan 1 ay sonra kapanmamaya başladı. Kapı kolunda yaşadığımız sorun nedeniyle montajı yapan firma ile bağlantıya geçtik ve gelip sorunu çözdüler. Üzerinden 1 yıl geçmeden kapı kolunda tekrar aynı sorunla karşılaştık. Kapının 2 yıl garantisi olduğu için ve kış günleri gelmeden sorunumuzu çözmek istediğimizden firmaya tekrar ulaştık ve 30.10.2023 tarihinde kontrol için eve davet ettim. Kapıyı inceleyen usta, kapı kolu göbeğinin dağıldığını, parçaya ihtiyaç olduğunu ve kapıyı kapatmaya zorlamamız hainde bir daha açılamayabileceğini bu nedenle kapının kapatılmaması gerektiğini söyledi. İlgili firma ile bugün (31.10.2023) yaptığımız görüşmede, kapı kolu mekanizmasındaki sorunun kullanıcı hatası olarak değerlendirildiği ve 2.500 TL ödeme yapmam halinde düzeltilebileceği bildirildi. Hayatım boyunca egepen veya farklı markalarda yüzlerce PVC kapı ve pencere kullandım ve ilk kez böyle bir sorunla karşılaştım. Egepen kalitesine güvenerek ömür boyu kullanmak niyetiyle yaptırdığımız legend sürme kapı ile ilgili garanti süresi içerisinde yaşadığımız sorun çözülememiş kış öncesi kapanmayan balkon kapım için 2.500 TL ödeme yapmam istenmiştir. Yıllardır güvenle tercih ettiğimiz Egepen markasının ürününün arkasında durmasını ve sorunumu gidermesini talep etmekteyim.

01 Kasım 2023 10:11 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın, Şikayetiniz ilgili departmana aktarılmıştır. En kısa sürede size yardımcı olunacaktır. Saygılarımızla, Egepen Deceuninck

03 Kasım 2023 10:41

Şikayetim sonrası Egepen'den bir hanımefendi ile görüştüm. Sorunumu çözmek üzere Ankara'daki sorumluların yönlendirileceği söylendi. Ama 2 gündür telefon almadım. Halen cevap bekliyorum.

23 Ocak 2024 15:33

Egepen Hakemsan bayi yetkilisi sorunumu çözdü. İlgisi için teşekkür ederim.

Soner sonuçtan hiç memnun değil

Egepen Deceuninck Legend Serisi Pencerelerde Kötü Montaj Ve Sürekli Su Sızıntısı Problemi

09 Temmuz 2025 11:55
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Egepen Legend Kapı Bozuk Ve Hizmet Alamıyorum

01 Haziran 2024 11:35
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2024 18:04
Egepen Deceuninck Yeni Pencerede Hayal Kırıklığı: Kalitesiz Ürün Ve Servis
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Egepen Deceuninck Sürgülü Pencere Kilidi Arızası Ve Yedek Parça Temin Sorunu

16 Temmuz 2025 10:21