Diş Çekimi Kabusu: İki Haftadır Hissizlik Ve Ağrı

20 lik dişimi aldırmam gerekiyordu, sinire yakın olduğu için Ege'ye yönlendirildim. Hassas bir işlem olması gerekirken bir öğretim üyesi ve bir son sınıf öğrencisi iki kasabın elinde bir saat boyunca inanılmaz hassasiyetten uzak hırpalanarak işlem gördüm. İki haftadır çene ve dudaklarım hissiz, ağzımı da açamıyorum

25 Aralık 2024 13:17

20 lik dişim sinire yakın olduğu için Ege üniversitesine yönlendirildim. Normalde hassas geçmesi gereken ameliyat bir öğretim üyesi ve bir stajyer öğrenci tarafından hiç de hassas olmayan, çokça sert şekilde hırpalandığım bir işlemle gerçekleştirildi. On gün oldu, çene ve dudağımdaki hissizlik, sızlama geçmedi. Bu sinir tahribatı anlamına geliyormuş ve nörolojiye gitmem söylendi. Ağzımı bile açıp yemek yiyemiyorum ve muhatap dahi bulamıyorum bu nedir böyle

6 Ocak 2025 01:54

Merhaba doktorunuz kimdi acaba? Salı günü benimde 20lik gömülü dişim çekilecek ve inanılmaz kararsızım orada çektirme konusunda lütfen beni de aydınlatır mısınız

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Diş Hastanesinde Yaşanan Uzun Süreli Ve Sıkıntılı Tedavi Süreci Şikayeti

Çapa Diş Hastanesi'ne 20 gün önce gittim. 20 yaş dişimi, apse oluşmuştu ve çekildi. Çekimi yapan öğrenciler arasında A**...

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Üniversite Hastanesinde Yaşanan Zorlu Diş Çekimi Deneyimi

Ege Üniversitesi'nde dişimi çektirdim. 6 yaşından beri düzenli diş hekimine giden biri olarak söylüyorum hayatımda bunda...

1 Yorum