Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Hepsiburada Satıcısı Şikayeti Hk

19 Ağustos 2024 20:39

Hepsiburada üzerinden "E-Fırsat" adlı mağazadan 3 adet lisans anahtarı satın aldım ürünlerin fiyatları ben alırken çok ucuzdu 30-70 TL arasında idi. Şimdi 2-4 bin bandında olmasına rağmen telefon etkinleştirme ürün olarak geldi. İki Office ürünü siparişinde lisans kodu aynıydı. Microsoft u aradım böyle bir şeyin kesinlikle söz konusu olamayacağını ürünlerin orijinal olmadığını belirttiler. Bu satıcı aynı kodu günde birçok müşteriye satıyor ve geçen hafta 4 bin olan ürünler ne hikmetse 40 liraya satılıyor alenen illegal satış yapıyor. Durumu Hepsiburada ya belirtim bunun üzerine satıcı ta ciz boyutunda beni aradı WhatsApp üzerinden tehditler savurdu, telefonu açtığımda gayet nahoş ve tehditkar şekilde konuşmalarına devam etti. Hepsiburada dan konu ile ilgili çözüm bekliyorum böyle saygın platforma uymayan satıcılar istemiyoruz.

19 Ağustos 2024 20:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

19 Ağustos 2024 20:51

Öncelikle dönüşünüz için teşekkür ederim @Hepsiburada ancak konuyla ilgili ürün iadesi, kupon tanımlama gibi benim adıma yapılacak uygulamalar istemiyorum lütfen konuyla yakından ilgilenin satıcının "orijinallikten tamamen uzak" ürünlerini Hepsiburada gibi bir platform da satarak kimsenin mağdur olmamasını sağlayın teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

20 Ağustos 2024 09:47

Birsel sonuçtan hiç memnun değil

Eset NOD32 Şikayeti

05 Ocak 2025 03:21

Boris
30 Aralık 2024 13:18
Çakma Lisans Ve Kötü Müşteri Hizmeti Deneyimi
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Dijital Lisans Teslim Edilmedi Müşteri Mağduriyeti

08 Mart 2025 16:05