Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Efesbetcasino'da Aviator Oyunu ve Bonus Sorunları

04 Ekim 2024 06:46

Efesbetcasino şikayet var. Aviator oyununa bahis arttıkça hemen müdahale ediliyor. Haftalık bonus dediler. Talep zamanı geldiğinde günlere döndüler. 50K kaybettim, bonusu vermemek için haftalık yalanı attılar. Aviator, diğer sitelerle aynı oranda gitmiyor. Slot oyunları kazandıracağı zaman çarpan atmıyor, kazanç yüksek olursa ödeme yapılmıyor. Lisans yalanı var. Yardımcı olun, lisans sayfalarına ulaşıp Aviator ve Gates gibi oyunlardaki hilelerini açığa çıkararak mağduriyetlerimizi giderelim.

06 Ekim 2024 11:37

Efesbetcasino lisanssızdır sahtedir sorduğum sorulara cevap alamıyorum konuşmalar aşağıda görselde mevcut acilen kapatılması gereken bir sitedir mağdur ettiği bizlerin acilen geri ödemeleri yapılmalıdır para aklıyorlar müdahale ediyorlar lisans sorunca susuyorlar neden diğer sitelerle aynı oran olmuyor deyince susuyorlar

06 Ekim 2024 11:08

Müdahaleler var bonusları vermiyorlar erişim engeli koyuyorlar buradaki şikayetlere cevap vermiyorlar sadece şikayet gittikçe wpden şikayetin geri çekilmesi durumunda Bonus eklenmesi yapılacağı söyleniyor

06 Ekim 2024 09:39

Efesbetcasino sitesinde haftalık kayıp bonusum mevcut hep bahane yalan mazeretlerle bekletiliyorum siteye bir kısmını ekleyin yatırım yapamam durumum yok kayıplarım görünüyor param bitti diyorum ama vermeyecekleri için bonusu canlı destek erişimi ve WhatsApp erişimini sonlandırdılar

Efesbet Sitesinde Kaybolan Bonuslar Ve Hayal Kırıklığı

Halil
19 Nisan 2025 13:18
Efesbet Sitesinde Kaybolan Bonuslar Ve Hayal Kırıklığı

19 Aralık 2023 19:39
Yucell sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

03 Ağustos 2025 21:15
"Teşekkürler"
aviator-oyununda-olagan-disi-dusuk-kazanc-ve-seffaflik-eksikligi-1.jpg

07 Haziran 2025 01:30
Efesbetcasino Kazancım Geri Alındı, Çekim İşlemlerim Sürekli Engellendi
efesbetcasino-kazancim-geri-alindi-cekim-islemlerim-surekli-engellendi-2.jpg
Cahit sonuçtan hiç memnun değil

Cahit
11 Aralık 2024 13:51