Sevda sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2024 19:04

Biz İstanbul Kağıthane Efes mobilyaya'dan koltuk takımı aldık, daha koltuklar kamyondan indirilirken başladı sorunlar, koltuğu kurulu getirdiler sokağın ortasına indirip parçaları sökmeye başladılar, bende neden kurulu getirdiklerini yolun ortasında sökmelerinin doğru olmadığını söyledim beyefendi bana fırça atarak siz bizi arayıp kapılarımız küçük dediniz mi dedi (kapılarım standart) asla küçük değil uğraşmamak için bu yola baş vurmuşlar, neyse yarı sarılı halde merdivenlere süre süre getirdiler, koltuğun sökülen ayak kısımlarını takarken neredeyse bütün vida yerlerini yardılar, aldığımız yeri aradım ; satıcı hiç sorun olmaz esneme payı var dedi, ve ayakları takarken bütün ahşap döküldü o kadar kalitesiz ki ayakları, biz taşınırken sökülecek nasıl çatlak yere takılacak vidalar dedim başka yere takın dediler ve daha 2 ay olmadı alttan kumaşları sarkmaya başladı ahşabı resmen yamuldu aradığım zaman da ben bir sorun göremedim diyor beyefendi, fotoğraf ekliyorum.

09 Nisan 2024 13:55

Arkadaşlar Efes mobilya Kağıthane şubesinden aldım ama kendilerini etiketleyemiyorum mecbur buradan yazıyorum, koltuk aldık üstüne oturmaya korkuyoruz, koltuğu aldık ama daha kamyondan indirilirken başladı sorunlar koltuğu kurulu getirdiler sokağın ortasına indirip parçaları sökmeye başladılar bende neden kurulu getirdiklerini yolun ortasında sökmelerinin doğru olmadığını söyledim beyefendi bana fırça atarak siz bizi arayıp kapılarımız küçük dediniz mi (kapılarım standart) asla küçük değil uğraşmamak için bu yola baş vurmuşlar, ayakları geri takarken bütün ahşap yerleri çatlattılar satıcıyı aradım sorun değil esneme payı var dedi e peki biz taşınırsak nasıl geri takacağız bu ayakları her yeri yarıldı, bunun içinde başka yere takın dediler, daha 2 ay olmadı oturma yerleri yamuldu, kumaş sarkmaya başladı, elimden ne geliyorsa yapacağım Allah'tan ailede 2 avukat var biliyoruz her şeyi

Efe Mobilya (İzmir) Koltuk Takımı Memnuniyetsizliği

12 Eylül 2024 15:15
Efe Mobilya (İzmir) Koltuk Takımı Memnuniyetsizliği

17 Temmuz 2023 00:50
Efe Mobilya İzmir Kirik Yırtık Koltuk Baza

11 Mart 2025 07:13

25 Temmuz 2023 18:02
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
21 Ağustos 2023 20:07