Muhittin sonuçtan memnun

EDreams Uçak Bileti Alırken Yanıltıldım

EDreams Uçak Bileti Alırken Yanıltıldım
15 Nisan 2023 01:48
Muhittin'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetvar sitenize çok teşekkür ediyorum. Uçak bileti için fazladan alınan 52.91 dolar firma tarafından kredi kartıma iade edilmiştir. Teşekkürler.”

Web sitelerinden alışverişte ucuz ürünler ararken, web sitelerine çok dikkatli yaklaşmalıyız ve çok iyi inceleyerek öde butonuna basmalıyız. EDreams isimli siteden uçak bileti aldım bu akşam. Sitelerinde 84 dolar olarak gösterdikleri ve tüm işlem sürecinde 84 dolar olarak görünen bileti 142,59 dolara satın aldığımı bankadan gelen mesaj üzerine öğrendim. Bu sitenin Prime diye özel üyeliği varmış. Ve size alışveriş sürecinde Prime üyesiymiş gibi davranıyorlar ve ona göre fiyatları yansıtıyorlar. Bir de final prices olarak, ödemeyi kendinizi Prime üyesiymiş gibi yapıyorsunuz. Sonra regular olarak gereğini yapıyorlar. Bunları nereden biliyorum? Nerede hata yaptım diyerek eDreams' ten tekrar bilet alma süreci oluşturdum. Her şey çok açık, göz göre göre haksızlık yapıyorlar. Bu satın alma süreci ile ilgili fotoğraflar çektim paylaşacağım.

18 Nisan 2023 16:35

Burcu
Burcu

Muhittin bey uçabildiniz mi Edreamsten aldığınız bilet ile.

Evet

EDreams Prime Üyeliği Ve 99,99 Euro Ücret İadesi Talebi